Deletedmom_11 cybex ezzy twist 2 sonuna kadar bu bebek arabasını övebilirim. Pratik küçük kullanışlı ve sağlam
Almak istediğimiz bebek arabaları 🌸
Deletedmom_11 bugaboo ant aldım. Kabin boy. Nisan ayından sonra kullanıcam. Ağustos ortasında doğumum inşallah
Deletedmom_11 ben çok araştırdım gerçekten. Travel mi kabin mi diye. Özel arabam var. Kışın kullanmasam da olur dedim bebek arabasını. Tek seferde bebek arabası almak istedim. Zaten puset de takışabiliyor. Uygun bir puset de alıp kullanmayı düşünüyorum
Deletedmom_11 bugaboo ant kabin boy aldım ben
Prego solo
Deletedmom_11 travel sistem 4baby aldım görünüşü felan çok hoşuma gittiği için inşallah rahat kullanırım. Puseti de doğum yapınca hastaneye götürcem inşallah
[silindi]
Deletedmom_11 chicco goody plus pust ile birlikte aldim hem saglam kaliteli tek elle aciliyor kapaniyor kabine sigiyor hafif tam yatiyor ayak kismi inip kalkiyor ve fiyat olarak cybex gore daha uygun malesef ulkece geldigimiz nokta bebek araba fiyatlari rezalet hergun fiyat artiyor
Mervecenik biz aldık 😇 daha kullanmadık ama ben çok sevdim hatta bir tanıdğımda kraft travel sistem arabasjnı satıp bizimkinden aldı onlar 4 aydır aktif kullanıyor çok memnunmuş . Pierre cardin vovo modelimiz
Deletedmom_11 chicconun tek elle açılan modellerinden aldım. Henüz bebeğim doğmadı ama kullanımı rahat olur diye düşündüm. Üzerine de ana kucağı oturuyor hafif bir model.
Biz kraft pro fit plus aldık. Evet ağır bir araba ama aracımıza sığıyor çok konforlu dayanıklı bir araç. Çevremdeki kullananlar çok tavsiye etti. Çok açıp kapatma durumumuz olmayacak zaten ağırlığını sorun etmiyorum. Yolda kaldırımda çimlik alanda falan hiç bebeği titretmiyor. Ben bebeğin konforuna önem verdim. Bastonlar evet güzel ama konforlu gözükmüyorlar ilk aşamada travel sistem bebek için daha faydalı diye düşünüyorum
Ben junama markasının her serisini beğeniyorum Almayıda çok istiyorum ama bebek arabası fiyatlarını bilmediğim için karşılaştırıp alıcam 🤦🏻
Kanz S-Go aldım tek elle açıp kapanabiliyor ve travel sistem alt gözü Kapalı eşya düştü kayboldu derdi yok çokta hafif
Shhrtnr ben bagi easyfold aldım fiyat artışından dolayı erken aldım kullanmadık daha ama katlanınca aşırı büyük değil sürüş şekli de çok rahat. Bagi neo ya bakmıştım ama oturma kısmı biraz küçük gelmişti. Easyfold la nanofoldun da arasında fark göremedim tek fark alt eşya koyma ünitesinin kapalı olması size de fikir olsun ☺️
Ftmgl1207 bende 1 yıdlır oğluma kullanıyorum şimdi de kızıma kullancam bende çok memnunum
Dilosss167 Bizde öyle yaptık 😊 1.5 2 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilir. Sonrasında baston araba almayı düşünüyoruz. Çünkü çocuklara 4 yaşına jadar araba lazım. Özellikle gezmeyi seven çiftseniz
Deletedmom_11 Babay2go aldık biz her şeyi üstünde Komple daha kulanmadık amma güzel yani😊🙏
Tugce3893 Merveebuluttt siriniko2511 Merve-923 Beyazkanavice @[silindi] @kevser444_ @Ales18 @Demhat @Nisa1710 @Nur_h @Shhrtnr @sgok @Elif_ileri @irem-1999-54 @TeoMom @Cer_enn @Ftmgl1207 @Kader95 @milamomm @Adacan @tugceyleminnak @oykubrakpnar @[silindi] @Ay-mom @benkosarim @Ecemhiram @KeremikoBayky @Banuclk @Filizkk @MeralMine @Hilal1608 @Hulya-27 @leona98 @Akrbltt @Dilosss167 ay canım kızlar böyle iyi hoş öğrendim şimdide kafamda başka deli sorular hangisi daha iyi 😂😂😂ay bu nasıl birşey 😂😂
Deletedmom_11 evine en yakın e bebeğe git ve ihtiyaçlarını anlat onlar sana en uygununu söylerler. Hepsinin kendine göre farklı avantajları var burda arkadaşların yazdığı hiç bi araba kötü değil
Deletedmom_11 cybex balios s aldık 1 aydır kıllanıyorum. Puset de cybex cloud q. Tam yatış özelliği var. Ama bagajda çok yer kaplıyor özellikle arabanız hatchbackse buna dikkat edin bence. Ama sürüşü inanılmaz rahat asla ağır olduğunu hissetmiyorsun. Katlaması kolay ama tek el de değil yani tek el yazıyor 😂