Pijamaskeliler ay çok sevindim adına rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşaAllah bana doktorum önlem amaçlı direk kan sulandırıcı hap yazdı birkaç düşük önleyici şu an bizde iyiyiz inşaAllah

Czn2105 son 155 gün hayırlı sağlıklı bir şelide kucağımıza alalım bebeklerimizi😊

oykumm_1233 aynı gündeyizz kıpırtı hissediomusunz? Ben çok nadir bağırsak hareketimi bebiş mi çok emin olamıyorum.

Czn2105 son 14 gün ama geçmiyor günler sıcak bi yandan sıkıştırması bi yandan darısı bekleyenlere son günlerimize inşallah 🙏

Czn2105 ben diğerlerinde kan sulandirici iğne ve hap.kullanirken durdu son ikisi sorunum rahmimde çıktı darmış bebeğin büyümesi için olan yer aşırı darmış yatağı felan yer yapıldı genişletildi kürtajlardan dolayı da hasarlar çıktı onları da onardılar bu doktorum iğne hap yanına başka seyler ekledi rahîm.bebegi kabul etsin diye bağışıklık baskılayıcı serum+hap kullandım 8.haftada kesti onları şimdi yola enox igne +aspirin + 3 günde bir düşük önleyici iğne +progestan ile yola devam ediyoruz ıns amin ins kucagimiza sağlıkla alırız kuzu🥰🤲🏻

Czn2105 40. Hafta ve hala gelmemekte ısrarcı delirmek üzereyim hareketlerim kısıtlı ayaklarım ödemli sıcak bı yandan sıkıntıdan sitresten ölecem

1. Hafta sıcaklar öldürüyor ,iki adım atınca yoruluyorum artık

Eliz16 17. haftadan. beri hergün net hissediyorum kuzum dışardan bile bellı tekmeleri video cekmeye basladım düzenli tekmeliyoruz 🌸 İnşallah sende bir an once hissedersın