Evet bugün 100. Günü doldurduk son 180 gün var nasipse hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyordum başta cidden de hiç geçmiyormuş 😅 ilk gebeliğimde kalbi durduğu için bunda biran önce sert ve net şekilde hissetmek istiyorum. Sürekli kontrole gidesim geliyor sanki bir şeyler ters yanlışmış gibi hissediyorum.

Kaçıncı trimesterdesiniz?

1.trimester
2.trimester
3.trimester

Czn2105 son 130 gün sagsaglim kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Her randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum daha 20 gün var randevuma 🥲 benimde sağlıksız gebelik olmustu ilk haftalarda bende endişeleniyordum ama yapacak birsey yok kuzum canı veren Allah onu bizden daha iyi korur Allahin izniyle kucağımıza da alacaz. Ben tekmelerini hissediyorum özellikle babası kızımızla konuşunca 💖

Annesininportakali53 ya maşaAllah ne güzel bende 14. Haftasının sonunda varlığını hissetmeye başladım kıpırtı veya hareket değil söylemek istediğim eşim elini koyduğunda vücudumdaki bir şeyin yukarı doğru yükseldiğini hissediyorum. Ve biz en son 13 Temmuzda gittik cinsiyetini de net olmadan söylemem dedi hem cinsiyetini çok merak ediyoruz hemde randevumuz 18 Ağustosta ilk defa bu kadar ileri tarihe randevu verdi. Galiba devlet hastanesinde kontrole gideceğim o ara dönemde 😊 rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşaAllah

Czn2105 Son 58 gün aşırı grip hastalık 😷 Çok zor bir zamandayım inşallah bebeğim iyidir omun adına endişeleniyorum