Evet bugün 100. Günü doldurduk son 180 gün var nasipse hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyordum başta cidden de hiç geçmiyormuş 😅 ilk gebeliğimde kalbi durduğu için bunda biran önce sert ve net şekilde hissetmek istiyorum. Sürekli kontrole gidesim geliyor sanki bir şeyler ters yanlışmış gibi hissediyorum.
Şafak kaç/Kaçıncı Trimesterdesiniz?🥰
Czn2105 son 130 gün sagsaglim kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Her randevuyu sabırsızlıkla bekliyorum daha 20 gün var randevuma 🥲 benimde sağlıksız gebelik olmustu ilk haftalarda bende endişeleniyordum ama yapacak birsey yok kuzum canı veren Allah onu bizden daha iyi korur Allahin izniyle kucağımıza da alacaz. Ben tekmelerini hissediyorum özellikle babası kızımızla konuşunca 💖
Son 168 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Czn2105 benim son 22 gün rabbim sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize 🤲
Annesininportakali53 ya maşaAllah ne güzel bende 14. Haftasının sonunda varlığını hissetmeye başladım kıpırtı veya hareket değil söylemek istediğim eşim elini koyduğunda vücudumdaki bir şeyin yukarı doğru yükseldiğini hissediyorum. Ve biz en son 13 Temmuzda gittik cinsiyetini de net olmadan söylemem dedi hem cinsiyetini çok merak ediyoruz hemde randevumuz 18 Ağustosta ilk defa bu kadar ileri tarihe randevu verdi. Galiba devlet hastanesinde kontrole gideceğim o ara dönemde 😊 rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşaAllah
Czn2105 son 145 🙏🏻 Allah sag saglım kucagımıza almayı nasip etsın 😘
miraninannesii yaa çok çok az kalmış maşaAllah bir aydan az rabbim sağlıcakla kavuştursun hepimizi inşaAllah 😊
teacherozlem Allah yardımcımız olsun geçmiyor zamanlar 😅 rabbim sağlıcakla kucağımıza aldırsın inşaAllah
Czn2105 10 🐣
Czn2105 amin cümlemizinkini inşallah sağ sağlım kucağımıza almayı nasip etsin son bir aya kadar zaman çok güzel geçiyordu şimdi durdu sanki🙈😂
Son 32🐣❤️ vakit geçmiyor sanki günlerdir aynı sayidayız😂
Son 4 gün 🫣
oykumm_1233 amin inşaAllah 😍☺️ Yolu yarılamışsınız geçmişsiniz bile ne güzel 😍
miraninannesii benim hiç geçmedi vakit ben sürekli uygulamalara girip çıkıyorum sürekli sayıp yazıyorum kendi kendime ediyorum sanırım 😅
Fadmetncyy ay ne güzel bu sayılara düşmeme o kadar zaman var ki bir gün bile geçmiyor gibi 🥹
Czn2105 atarsa 17 başkada yok 😄