53733778 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım🙏🏻 36 haftalığım 35 de başladı ama bugün doktora gittim durağanda dedi artış göstermiyor şuan sancılarım.ters olduğu için sancılarım artarsa erken sezeryan olacaktım allahtan iyiyiz şimdi

Ya3 Allah razı olsun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Allah. Grip olmuşum belkide koranadır bilmiyorum yani😷😷

Yoncacan anladım hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah bende bir korku yaşadım bu akşam nazar değdi sanırım duş aldıktan sonra banyoda ayağım kaydı başımı ve belimi çarptım çok şükür şimdi iyiyiz 🙏🏻

Son 2 gün 🥰🥰🥰 stres korku heyecan hepsi bir arada dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🤲🏻

Czn2105 şafak 60 insalalh bı sarsıldık sole iyi duruyoruz nerde biter belli değil erken doğum bekliyoruz 3trimeste de huLi giriş yapdim biraz tetbir amaçlı ciğer geliştirici mi vurunduk beklemdeyiZ ne durursak kar🤗😉

aysegulpkr bende de bel ağrısı bitiriyor birde tam kasıkla bacak eklemleri arası daki birleşimler ağrıyor evet bir inatçı keçi geliyor 😂😂

Crazy_mom oh masalalh sağlıkla kucuginda olsun sende sorunsuz sıkıntısız yatağından kalk😘

Nesh oy canim sağlıkla.kucagina al rabbim.yarve yardımcın olur Allah’a emanet olun

• Nesh bunu yanıtladı.
        • Nesh bunu beğendi.

Czn2105 bizde 100 günlük olduk 1.trimester geride kaldı Sağlıkla kucağımıza almayı nasip olsun insaAllah bebislerimizi🥰😍cinsiyet belli mi sizin acaba

Czn2105 tamamen aynı durumdayız ama bu gün 21+0 oldum :) 13 den sonra tehlike azaldığı için biraz daha rahat geçiyor yalan yok ama bana da ilk trimester zor geçti ama 2. Çok daha hızlı geçti. Bolca dua et canım sık sık git kontrole boşver strese girme :)) ben nerdeyse her hafta gittim önemli olan kafa rahatlığı 🙈 hala her hafta gidiyorum çünkü bende tamamen rahatlamış değilim

Son 55 gün anneler inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🥰🤲