arkadaşlar merhaba benim bi sorum olcak, şuanda 18.haftadayım. 8.haftadan beri sabahları aşırı derecede yorgun oluyorum kahvaltı yapmak için mutfağa geldiğimde kalbim çarpıyor çoğu zaman kahvaltı hazırlayacak dermanım olmuyor. bide nefes darlığından bayılacak gibi oluyorum oturduğum zaman sıkıntı yok ama ayakta durduğum zaman gözüm kararıyor nefesim daralıyor. kahvaltı yaptıktan sonra da böyle yani günün yaklaşık 4-5 saati böyle başlamakla geçiyor. akşamları hiçbir sıkıntı olmuyor böyle olan var mı bunun için kardiyoloğa da dahiliyeye de gittim kendi doktoruma da sordum hiçbir şey söylemediler cevap alamadım kimseden. eğer birisi çıksa ben de aynısıyım dese bu durumun gebelikten dolayı olduğunu anlayacağım ama kimse bişey demiyor. yardım edin lütfen

duuyqquu ikili hanelere düşecek miyiz çok uzun zaman var 😅 maşaAllah size

nurklcl kucağımıza aldıktan sonra daha sıkıntı artık tamamen bağımlı oluyorsun aman niye ağlıyor düştü mü kalktı mı büyüdü mü anne olmak çok zor 🥹😊

M-eng95 ya benim göbeğim. Bide 8-9. Haftalarda çıktı doktor gaz dedi cidden öyleymiş 12. Haftada inmeye başladı şu an göbeğim hiç yok bu daha da ürkütüyor beni normalde özele gidiyorum ama kalp atışı için galiba devlete gidecem. 🥹😊

Heja2121 belli değil doktorum %100 emin olmadan söylemem dedi 😅 12+1de gittik diğer randevum 18 Ağustosta o zamana belli olur diye düşünüyorum 😅 sizin belli mi

REYHAN-2 rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın inşaAllah zamanında

Fatos_87 ağrım değil ama gaz sorunum oluyordu hatta o haftalar karnım çıkmıştı bile şimdi 15. Haftadayım karnım dümdüz bu da beni korkutuyor 😒

Son 84 gün 3. Trimester♥️

Czn2105 son 52 ama sezeryan die iki hafta önceden aliyolar az kaldı yani 🥰🥰😘

Elosh91 Sizinle bizim aynı hafta sizin cinsiyet nedir bende 28 haftalığım

Hafsaomer yok ya hamilelere sormak lazım geçiyor mu geçmiyor dışarıdan insanlar geçiyor hemen diyorlar 😅