1cift1tekannesi Minisssko sağlıklı bir gebelikse 38 39 da alıyorlarmış diye duydum bende daha doktor birşey demedi.
nurklcl 6+6 yız Benim de aynı şekilde bir kaybım oldu kalp atışlarını alamadık o yüzden çok evhamlanıyorum her gün doktora gidesim geliyor ama galiba akışına bırakmak onların sağlığı için daha iyi sakındıkça daha kötü oluyor sanki Kucağımıza alana kadar hiç bitmeyecek ama eminim buna deyecek Bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun Allahım 🙏🏻🥰🧿
Czn2105 nurklcl kucağımıza aldıktan sonra daha sıkıntı artık tamamen bağımlı oluyorsun aman niye ağlıyor düştü mü kalktı mı büyüdü mü anne olmak çok zor 🥹😊
duuyqquu Czn2105 son 94 🥳 bende hep iyi düşünüyorum her şey çok güzel ve hep normalmiş gibi 🙈 sağlıkla kucağımıza aldığımız günü, yüzünü, kime benzeyeceğini düşüyorum 🌞 inşallah az kaldı hepimizin sağlıkla kavuşalım bebişlerimize ☺️
Mysmrt Nil07 ters orantı gidiyoruz hadi bakalım Allah sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin🥰
Fatma0090 yokaglamiyomgozumadozkacti_- inşallah canım bende insallah o haftaları görürüm benimde ilkim 23 haftada doğdu ikizlerim kaybettim bunda da 24+6 olduk bugun ama su azlığımız var bugunde hareket hissetmedim daha Bi sağlık ocagına kalp atımını dinlemeye gidicem korku sardı içimi
yokaglamiyomgozumadozkacti_- Fatma0090 inşallah canım alırsın merak etme sadece stres yapma herseyin başı stres ilk gebeligimde çok aşırı stres ve vurdumduymazlık yaptım doktoru hiç dinlemedim ama kendime yapmışım şimdi doktorum ne derse harfiyen uyguluyorum bu haftaya geldim ilk gebeligimde yaşadığım hiç biseyi yaşamadım şuan daha iyiyim inşallah kucaklarimiza sağ salim alırız hayırlısıyla