Ays_cskn Czn2105 son 74 gun sata gore nasipse tabiki sezeryan olacagim icin son 64 de diyebiliriz bakalim bekliyoruz suan saglikla kavusmaniz dilegimle☺
Melisee Bizimde kısmetse şafak 55. Rabbim hepimizin minnağını korusun sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🧿🙏🏻
Halideoltn Son 0 40+2 hanımlar dua edin bana belim kopacak şekilde ağrıyor hafif sancilarım da var hissediyorum gelecek gibi bebeğim Rabb’im bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah razı olsun şimdiden dua edenlerden 🤲
Yoncacan 53733778 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım🙏🏻 36 haftalığım 35 de başladı ama bugün doktora gittim durağanda dedi artış göstermiyor şuan sancılarım.ters olduğu için sancılarım artarsa erken sezeryan olacaktım allahtan iyiyiz şimdi
53733778 Yoncacan anladım hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah bende bir korku yaşadım bu akşam nazar değdi sanırım duş aldıktan sonra banyoda ayağım kaydı başımı ve belimi çarptım çok şükür şimdi iyiyiz 🙏🏻
Moco_44 Ya3 Allah razı olsun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Allah. Grip olmuşum belkide koranadır bilmiyorum yani😷😷