Sevda0 Allah razı olsun tüm bekleyen annelerle birlikte insallah
Şafak kaç/Kaçıncı Trimesterdesiniz?🥰
153 şafak
Atarsa 13 😁😁😁
Elfbyzaa benimn3. Olacak ona rağmen açılma da yok sanci da
Son 2 gün 🥰🥰🥰 stres korku heyecan hepsi bir arada dualarınızı eksik etmeyin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. 🤲🏻
Czn2105 şafak 60 insalalh bı sarsıldık sole iyi duruyoruz nerde biter belli değil erken doğum bekliyoruz 3trimeste de huLi giriş yapdim biraz tetbir amaçlı ciğer geliştirici mi vurunduk beklemdeyiZ ne durursak kar🤗😉
- Düzenlendi
aysegulpkr bende de bel ağrısı bitiriyor birde tam kasıkla bacak eklemleri arası daki birleşimler ağrıyor evet bir inatçı keçi geliyor 😂😂
Crazy_mom oh masalalh sağlıkla kucuginda olsun sende sorunsuz sıkıntısız yatağından kalk😘
Nesh oy canim sağlıkla.kucagina al rabbim.yarve yardımcın olur Allah’a emanet olun
duygu4646 o gurban nasılsın Allah’a emet olun
Aliceaden ay o kaygılar
Czn2105 son 86 gün bu günden itibaren ☺️
Czn2105 son 64 gün ama ikiz olduğu İçin daha kısa olduğunu düşünüyorum
Lavanta27 son 91
Czn2105 tamamen aynı durumdayız ama bu gün 21+0 oldum :) 13 den sonra tehlike azaldığı için biraz daha rahat geçiyor yalan yok ama bana da ilk trimester zor geçti ama 2. Çok daha hızlı geçti. Bolca dua et canım sık sık git kontrole boşver strese girme :)) ben nerdeyse her hafta gittim önemli olan kafa rahatlığı 🙈 hala her hafta gidiyorum çünkü bende tamamen rahatlamış değilim
Son 55 gün anneler inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🥰🤲