Yaseminf 34+5
34+5 kilo sorunu
Yusuflina ben detaylı ultrason çekilirken önden giren hastanın bebeğini besleyen tek damar olduğunu söylemişlerdi ve gelişimi yavaş olduğu için erken alacaklardı beslenemedigi icin 1900 demişler ona da kac hafta olduğunu hatırlamıyorum dışarıda daha iyi beslenip gelişir demiş doktor ama bakma ise yaramıyor diyenlere protein ağırlıklı beslenmek hergun yumurta tahin pekmez bol yoğurt çiğ kuruyemis çeşitli peynirler et yeşil mercimek muz bunlar gerçekten çok hızlı kilo aldırıyor bebeğe burada da çok paylaşan oldu bunlar efsane değil yani ben de hergun muntazam yiyorum bebeğimin gelişimi ve kilosu çok iyi hatta ileri çıkıyor
Yaseminf tek doktora gittim bu zamana kadar yarın başka doktora gidicem ama
Yaseminf yemek yiyorum muz süt çok fazla tüketirim yumurta 2günde 1 mutlaka yerim ama bizim kız kilo almak istemiyor
Yusuflina 34 haftaligim 1700 gram aynisi bendede var 2 gunde bir ntseye baglaniyorjm psikolojim alt ust oldu artik
_momy_ benimde oğlum 3200doğmuştu 40+2de
Bukiiiiiiii neden 2günde 1acaba beni haftaya çağırdı bişe demedi
Yusuflina Kilosu az diye bebek anne karninda strese girebilir dedi ve sancimin oldugunu o an anlayabilirsin dedi o yuzde tetikde beklioriz buda yoruo beni artik daha cok erken ya 34 hafta cok ufak kilosuda cok zayif ciger gelistirici vurdular 2 doz rabbim ikimizde bebegini saglikla elimize versin cok zor bir surec yasayan bilir
Bukiiiiiiii evet haklısın ama sanırım doktordan doktora değişiyo tedavi yöntemi belki haftaya banada vururlar ciper geliştiriciden
_momy_ sağlık sıkıntısı olmasın yeter zaten
Yusuflina Sen doktorun ile ilerle benim bebsin kalbindede soru var sıvı birikmesi hersey tetiklio die beni sık takibe aldi senin sadece kilo ise normal kuzum
uraz_ve_annesi- lafım proteine vs değil kaşar peynir diyenlere 😊
Yusuflina ikili tarama testi anne karnında gelişme geriliği olan yani IUGR dediğimiz bebeklerde de bazen yüksek olasılık yani sizin deyiminizle pozitif olabiliyor. Bunu çözmek anne karnında mümkün olmuyor genelde. Sıkı takip ederek gittiği kadar gebeliği götürüp kilo alımı durduğu yerde gebeliği sonlandırıyorlar genelde. Bu büyük bir problem değil derlenip kendinizi de bebeğinizi de üzmeyin. Elinizden birşey gelmez.
Mysaa takibe aldı işte doğumdan sonra sütünle çabuk toparlar dedi
Soruyorumm evet bana da protein ağırlıklı beslenirsem bebeğim daha çok kilo alacağını söyledi Dr 👍🏻👍🏻