Bebeğim 1800 kg doktor böyle devam ederse 20gün sonra alırız dedi kilo alımı çok yavaş 2haftada 200gr almış kiloda hep sorun yaşadık ben 14 kilo aldım ama bana yarıyo bebişinin kilosu düşük olup sonra toparlayan var mı?

Yusuflina canım günlük ballı süt iç muz ye biraz dikkat et toparlar kilosunu bence

Kaşar peynir ye (markası farketmiyor ben mis yemiştim ) sütle karıştırılan nesquik varya ondan iç yoğurt ayran bunları ye çok güzel kilo aldırır bebeğe hayırlısıyla. Ve bu arada takmada üzülmede kilosu az olsun varsın sağlığı yerinde olsun yeterki Allah’ın izniyle alınır. 🙏

Yusuflina ciğer geliştirici vurundunuz mu, önemli olan neden kilo alamadığı bızm damarda akış yok birinde az alıyor mesela ne yersem yiyeyim aldğı kılo belli sizin neyden kaynaklı acaba

Yusuflina Arkadaşım kaşar peyniri ve yogurt ile kısa sürede baya kilo almıştı. Muz ceviz de tüketiyordu bi dene istersen canım

Bende kaşar peyniri ve tahin pekmez cok yedim 4 kilo dogdu oğlum şiddetle tavsiye ediyorum

Yusuflina rica edicem buradaki tavsiyeleri dinlemeyin. Kaşar vs bunlar sadece size ve bebeğe zarardır. Bir bebek siz açlık grevinde bile olsanız alacağını alır metabolizmaları bu yöndedir. Bebeğinizin gelişimsel bir yavaşlığı olabilir. Yemeyle düzelecek birşey olsa doktorunuz alırız demezdi. Yorum yazanlara da söylüyorum hangi çağlayı bu yorumlar hangi aklın eseri hayretle okudum.

Elizsmom bana bu gün doktor dedi haftası geri diye yumurta kaşar ye muzlu süt iç bol bol protein ye dedi doktor da mı uyduruyor size göre

Soruyorumm vallahi bunu doktor dediyse pes derim daha ne diyeyim. Bir doktoru eleştirecek haddi göremiyorum kendimde. Sizde uygulayın madem doktorunuz demiş umarım işe yarar.

Elizsmom Kesinlikle size katılıyorum. Kaşar peyniri yağlı ve nişastalı süt dersen şişkinlik ve gaz yapiyor. Ara öğun olarak çiğ tuzsuz badem ya da ceviz. Ev yogurdu. yulaf ezmesi. Salata et biraz karbonhidrat taze mevsimsel sebzeler. ben 31+4 haftadayim 52 ile hamile kaldım 58 oldum ve bebeğim 2 kilo bugün. sabah omlet çiğ sebze peynir ve vasa yiyorum. ve akşam yemegi. iki öğün bazen ara öğün olarak besleniyorum. haftada bir gün fastfood tuketiyorum. (evde kendim yapiyorum pizza, hamburger vs) ayda yilda bir dışarıdan yemek yeriz ve gayet saglikli ve enerji dolu hissediyorum. Keske insanlar vucudunun psikolojik ve sağlık olarak hangi besinlere ihtiyaci var öğrense. seker beyaz un tatli corek börek bunlar hayatinizi ve psikolojinizi mahveder.

Elizsmom dün doktora gittim 1 hafta geride bebeğim bol protein yoğurt ve meyve ye dedi bunu yıllarca tıp okumuş birincilikle bitirmiş bir profesör söylüyorsa doğrudur

OzgeSyr_ hayır vurulmadım onun içinde birşey demedi kilo alımı hep yavaştı ama ben 54 le hamile kaldım şuan 66 kiloyum

Elizsmom kesinlikle bebekten bebeğe değişiyo ben oğlumda hiç beslenmedim diyebilirim ama be yesem yaradı bu hamileliğimde o kadar dikkat ettm ama malesef

Elizsmom yemeyle alakalı bi durum yok evet ama neyle alakalı bilmiyorum yarın özel bi doktorada gidicem ikili tarama testimde pozitifdi tekrar testler yaptırdım negatif çıktı ama başka bi sağlık sıkıntısımı var bilmiyoruz