• Gebelik
  • Hamilelik Serüvenindeki Pişmanlıklarınız ☺️

Misssitare bilemiyor insan ama dinlenseydiniz de yine de aynı olacaktı. Uyku gibi, depolanmıyor keşke depolasak lazım olunca oradan kullanıp dinlenirdik, uyurduk.
Ha bu arada ben 16 aylık oğlum var, uykusuz hiç kalmadım 😂🙈

Elifderin34 ah her kadının derdi. Giyinip kuşanıp çıkmak zorunda olmasak biz de büyük aileyle zaman geçirmeyi severiz de sıcak soyunup dökünüp evimizde rahat etmek daha çok istiyoruz. .. dediğin gibi evlenmemiş de evcilik oyunu gelin olmaca oynuyormuşuz gibi hissettiriyor..

heavenplease ben 6 haftalık gebeyim 1 aydır sürekli çarpıntı baş dönmesi oluyor. Aman dr diyorlar kayınvalidemler hemen diyom “şu kıyafetleri çıkarıp rahat bi uyusam geçiyor dinlenmem gerek” eski ısrar zorlama baskılar şimdiden azalmaya başladı elhamdülillah.

Elifderin34 söz ettiğin şeyi eltime yaptılar az kalsın yuvası yıkılıyodu kadının. O zaman ben çok söyledim “size ne bize ne ” diye kaynanama. “eltim doğurdu mahşerde de anne olarak hesabını o verecek sen de ben de en fazla destek olabiliriz karışamayız anne bebek arasına giremez kaynimin babalığına müdahale edemeyiz ” diye. Şimdi inşallah meyvesini toplamayı umuyorum.

esra6338 inşallah cnm rabbim gönlünüze göre versin :) bana fazla müdahale ederlerse ben de sabredemem inceldiği yerden kopsun kafasındayım bu çocuğu ben doğuracam babaanne olarak sev ama annesi gibi davranma yoksa benmde evliliğimde sorunlar olabilir farkındayım

esra6338 kesinlikle evimde ayda bir yemek yaparım ben de istiyorum çeyizimde tabakla yemekler yemeyi ama her gün çağırıyorlar gençleri rahat bırakmaları lazım artık gerçekten

heavenplease keşke daha çok yemek yeseydim 😂 sadece 9 kilo aldım 1 ayda 6 kilo almıştım korkudan kendimi kısıtlayştım ben ne bileyşm 15 günde 9 kilo vereceğimi 😂😂