Gmzbiri uni baby aldım çamaşır deterjanını baya öneren oldu kargoda daha bakalım nasıl birşey. Pişik kremi mustela aldım. Şampuanı da yine mustela yenidoğan şampuanı aldım.
Bebek deterjanı, bebek bakım ürünleri
Dalin, mustela, nivea babynin içerikleri temiz olmadığı için tercih etmedim. Alerji yapıyor çoğu.
Alman ürünü Weleda alıcam, içerikleri temiz ve her zaman alman malına güveniyorum asla şaşmam.
E bebegin deterjanini aldım sampuan dalin sudokrem aldım uygundu ama size tavsiyem roll on deodorant sisesini iyice temizleyip içine saf zeytinyagi koyup altını her temizledikten sonra onu surmeniz yeterli olacaktır pişik kremi kullanmaniza gerek kalmayacaktır
Hanımlar ya duru granül kullanıyorum ben ama makinede iyi çözünmüyor ne önerirsiniz bu durum için
Yenidpğan köpük şampuan , granül çamaşır deterjanı , yumuşatıcı ,hepsi e bebekden baby me markalı alfım ikizlerimdede kullanmıştım. Bi alerjik durum olmamıştı
Bbsb roxy den memnun kaldınız mı acaba bir de hangisini kullanıyorsunuz
Muallime_97 bende bugün aldım 52 yıkama civilde 50 TL ye düşmüştü henüz kullanmadım ikizlerime digerleri çok
Pahalıydı bakalım ve sorum şu ki hassasta mi
Yıkanması gerek program olarak
Yumuşatıcı almadım. Doktorumuzun da önerisi ile dalan roxy aldım. 🌸
Jatice mustela yi bende çok araştırdım temiz içerikli diye onu tercih etmiştim siz temiz içerikli olmadığını nasıl öğrendiniz hata mı ettim set almsitim bide 🥲
Deterjan green clean, pişik kremi Bepanthol şampuan yağ vs mustela aldım
Muallime_97 cok.memnunm beyaz sabun kokulu uzeri de camasrlar olan paketten kullaniom dalan roxy matik pembis cicili bicili bse
Ogretmen_Anne_ granül iyi erimiyor diyolar doğru mu acaba kaç derecede yıkıyosunuz
Denizimannesii oyy kıyamam kuzuya😔