Jatice mustela yi bende çok araştırdım temiz içerikli diye onu tercih etmiştim siz temiz içerikli olmadığını nasıl öğrendiniz hata mı ettim set almsitim bide 🥲

Deterjan green clean, pişik kremi Bepanthol şampuan yağ vs mustela aldım

Gmzbiri pişik kremi olarak TruKid tercih ettim ancak yüksek bir fiyat ödemek istemezseniz de bepanthol her daim büyük- küçük herkes için çok iyi bir seçenektir. Hatta ben ondan da alacağım 🙏🏼

Gmzbiri pişik kremi: sudocrem
    Şampuanı: Johansson s baby göz yakmayan
    Sabunu: Johanssons baby
    Deterjan i da pazar günü gidip granül Matik alacağım

Muallime_97 cok.memnunm beyaz sabun kokulu uzeri de camasrlar olan paketten kullaniom dalan roxy matik pembis cicili bicili bse

Esra_G incia ve Green clean benim de aklımda. Temiz içerikli olduğunu duymuştum. Listeye eklensin👍🏻

Gmzbiri gayet güzel eriyo canım 30 derecede yıkıyorum zaten köpük köpük oluyo su geldiğinde. Erimeyenlerin makinesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dalinin diğer ürünlerinin içeriği temiz değil ama bu granül sabun olduğu için hiç bi sorun yok çok araştırarak aldım içeriği çok temiz ve uygun fiyatlı diğer deterjanlara göre

Gmzbiri deterjan olarak green clean, pişik kremi bepanthol, şampuan ve krem mustela 🌸

Ebruli91 sudocrem sürekli kullanılmıyor diye biliyorum içinde çinko olduğu için 3 günden fazla art arda kullanılmıyor diye biliyorum😊

Gmzbiri Dalin toz deterjan Dalin şampuan Dalin Bebek yağı Dalin yumuşatici ama yeni doğunca hemen kullanmicam yumuşatıcı sabun Dalin aldım pişik için Bepanthol ve sudocrem aldım

Gmzbiri babyme marka aldim 5 kg 150 tl oda baya gider diye dusunuyorum ebebekde indirim vardi ordan aldim burdan tecrubeli anneler sayesinde🥰🤭