Muallime_97 cok.memnunm beyaz sabun kokulu uzeri de camasrlar olan paketten kullaniom dalan roxy matik pembis cicili bicili bse
Bebek deterjanı, bebek bakım ürünleri
Ogretmen_Anne_ granül iyi erimiyor diyolar doğru mu acaba kaç derecede yıkıyosunuz
Denizimannesii oyy kıyamam kuzuya😔
Dilaraortacc1 evet maalesef küçücük şeyler aşırı pahalı 😱
- Düzenlendi
Gmzbiri gayet güzel eriyo canım 30 derecede yıkıyorum zaten köpük köpük oluyo su geldiğinde. Erimeyenlerin makinesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca dalinin diğer ürünlerinin içeriği temiz değil ama bu granül sabun olduğu için hiç bi sorun yok çok araştırarak aldım içeriği çok temiz ve uygun fiyatlı diğer deterjanlara göre
Gmzbiri Dalin toz deterjan Dalin şampuan Dalin Bebek yağı Dalin yumuşatici ama yeni doğunca hemen kullanmicam yumuşatıcı sabun Dalin aldım pişik için Bepanthol ve sudocrem aldım
northandmother sudocream bildiğim kadarıyla yenidoğanlara kullanılmıyomuş bilginiz olsun
Ogretmen_Anne_ o zaman denensin👍🏻
Bbsb nerden alabilirim acaba
Gmzbiri babyme marka aldim 5 kg 150 tl oda baya gider diye dusunuyorum ebebekde indirim vardi ordan aldim burdan tecrubeli anneler sayesinde🥰🤭
Gmzbiri evet canım onu biraz daha ileriki zamanlarda Bepanthol le karışık kullanmak için aldım
Gmzbiri yenidoğan için içeriği en temiz unibaby sıvı sabun var sadece sıvı sabun ve saf su içeriyor .hasstane çantası hazırlığındayım onu kullandım leke çıkartıcı olarak baby me aldım … İleriki aşaama için de yine unibaby deterjanı ve yumuşatıcısı almayı terich ettim sls alkol paraben etil alkol vs içermiyor. Mobilyalar örneğin ahşap beşik temizlemek için cif baby yüzey temizleyici ile siveno sprey aldım.. sivenodan çok memnun kaldım çok iyi temziliyor bitkisel bi ürün ..biberon temizleyici olarakta yine unibaby tercih ettim 6 lı satılıyor halinde çok uyguna geldi…
Canisi28 şampuan pişik kremi losyon olarak ta mustelanın merhaba bebek setini aldım.. yorumlara bakınca bayağı gidiyormuş biraz pahalı ama.. bilmediğim markaları tercih etmedim. Her bitkisel temiz içerikli ürünler alerji yapmaz diye bir şey yok kendimde alerjik bi bünyem var diye bunları tercih ettim 🦋
- Düzenlendi
Gmzbiri deterjan yumuşatıcı ve emzik biberon temizleyici green clean aldım şampuan Chicco aldım pişik kremi Sebamed aldım hepsini kullandım daha 9 günlük bebişim var memnun kaldım tavsiye ederim ☺️