cansuacioglu ay bi de biberon temizleyicisi var değil mi bitmiyo🤗
Bebek deterjanı, bebek bakım ürünleri
Gmzbiri dalin sabun tozu aldim.dalim pisik onleyici aldim (mukemmel birsey) sebamed sampuan aldim.
Kubra-onur bebeğim daha doğmadı 2 ay var amma Bepanthol çok iyi bir pişik kremi her bebeğe uygulana bilir😊
Busra47 sıvı deterjanlık bölümü var makinada. Yada ayrı aparat oluyor onu takıp sıvı deterjanı koyuyorsunuz. Ben granül toz deterjanlar makinada çözünmediğini duyduğum için sıvı deterjan aldım. Sabun granüllü vs yazıyor ya onlar makineyi bozuyormuş. Ben sıvı deterjanı kullandım bebeğin kıyafetlerini yıkamak için. Deterjan kalıntısı vs bırakmadı çamaşırlarda. Diğerlerine göre biraz daha doğal olduğu için kafam rahat bir şekilde kullanıyorum.
Mavisperi içerik analizleri yapanlar var tek tek formule bakanlar açıklıyor, mustela doğal değil parfüm ve petrol var. INCIA minoris BEEQ Ecowell Weleda Siveno, şampuan pişik kremi vücut yağları güneş kremleri bu markalar tertemiz. Deterjan biberon temizleyicileri olarak da green clean mis gibi. Ben başka hiçbir şeye bakmayı bile düşünmüyorum.
Gmzbiri Deterjan uni baby almıştım bitti şimdi dalinin deterjanını kullanıyorum ikisindende çok memnunum. Pişik kremi olarak bepanthol aldım çok memnunum yumuşatıcı bebek kıyafetleri için önerilmiyor diye kullanmıyorum zaten gerekte yok yumuşacık oluyor 🙂 bebek yağınıda doktorumuz ilk 3 ay önermedi kullanmıyorum onun yerine ara ara pişik kreminden sürüyorum