Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
Seyma5 27. Haftadayım 8 kilo aldım herkes hiç almamışsın diyo ama ben kendimi duba gibi hissediyorum . Bu iyi günlerin bundan sonra alırsın diyorlar daha
Cns_yldz13 bende 9 uncu haftadayım 2 kilo aldım yeme düzenim değişimedi aslında ama moralim çok bozuk sizin yemeniz arttı mı folik asit yapıyor galiba
Seyma5 24. Haftadayım 5 kilo aldım ilk aylar 4 kilo vermiştim
35 hafta 6 kilo
27 haftalığım 5 kilo aldım 🫶🏻 Çok iştahlıyım başından beri çok yerim bide masterchef başladı şimdi gece yemekleri yemeyede başladım😂 Pilatese gidiyorum 3 aydır ve hareketliyim ondan çok almadım sanırım
Tugceonur Nasıll verdinizzz hamileyken, kaç kiloydunuz 🥰
Seyma5 yok canım onlar hamile kalıyorlar zayıflıyorlar sonra o verdikleri kiloyu alıp hamile kaldıkları kiloya dönüyorlar , kilo almadım diyorlar 😄
17.hafta 4 kg
26 hafta bitecek 7kilo aldım.Bugün kontrolde dr hızlı kilo almışsın dedi.Hızlı kilo almanı istemiyorum dedi🥺 63.5 la öğrendik zaten hamileliğimi 5.5haftalıktı o zaman. Yani çok mu şu anki kilom. Canımı sıktı biraz.😞
Seyma5 herkesin bünyesi farklı takma bence kafana 😊 bende 27 haftadayım 6 kilo aldım şu ana kadar son aylarda alınır diyolar daha çok bakalım hayırlısı 🥰
34 haftalık olduk 16 kilo almışım 😅
Seyma5 35+5 haftalık 11 kg aldım