• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Cns_yldz13 bende 9 uncu haftadayım 2 kilo aldım yeme düzenim değişimedi aslında ama moralim çok bozuk sizin yemeniz arttı mı folik asit yapıyor galiba

Seyma5 22. Haftadayım 2 kilo aldım ama şöyle ki 4. Aya kadar bulantı kusma çok olduğu için 4 kilo kadar da vermiştim

27 haftalığım 5 kilo aldım 🫶🏻 Çok iştahlıyım başından beri çok yerim bide masterchef başladı şimdi gece yemekleri yemeyede başladım😂 Pilatese gidiyorum 3 aydır ve hareketliyim ondan çok almadım sanırım

Seyma5 yok canım onlar hamile kalıyorlar zayıflıyorlar sonra o verdikleri kiloyu alıp hamile kaldıkları kiloya dönüyorlar , kilo almadım diyorlar 😄

Seyma5 ilk gebeligim de 25 kilo aldım şimdi 34. Haftadayim 5 kilo aldım

26 hafta bitecek 7kilo aldım.Bugün kontrolde dr hızlı kilo almışsın dedi.Hızlı kilo almanı istemiyorum dedi🥺 63.5 la öğrendik zaten hamileliğimi 5.5haftalıktı o zaman. Yani çok mu şu anki kilom. Canımı sıktı biraz.😞

Seyma5 herkesin bünyesi farklı takma bence kafana 😊 bende 27 haftadayım 6 kilo aldım şu ana kadar son aylarda alınır diyolar daha çok bakalım hayırlısı 🥰