Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲
Cns_yldz13 ilk gebelik benimki 50 kilo ile hamile kaldım şuan 65 kiloyum 🥺🥺🥺
ahmettnazann hatta 32 haftaligim
Dileksb normal tabii ki. Almamanız çok daha iyi. Eğer ultrasonlarsa bebeğinizin kilosu haftasına göre geride çıkmıyorsa harika demektir. Ben 8 kilo verdim. 35. Haftaya kadar geldik şükür. Bebeğim 10 gün önden gidiyor. İki ayrı doktorum var. İkisi de bebeğe yiyerek kilo aldıramazsınız diyor. Siz bir kepek ekmekli tost da yeseniz, iki tepsi börek de yeseniz çocuk sadece alması gereken miktar kadar alır ve boyu kilosu genetiktir. Benim bebeğim 3.800 bekleniyor 38 hafta bittiğinde en az. Ben yemedim, zayıfladım, şekerim de yok. Ama kardeşim 4.700 doğmuş, ben 3.660 doğmuşum. Genetik dedi doktorum. Önemli oşan bebeğe zararlı şeyleri tüketmemek ve bu süreçte sağlıklı beslenmek
Seyma5 ben ilk gebeligimde55 kilo ile hamile kalıp 25 kilo almistim emzirerek bir sekilde eski kiloma döndüm. Suanki gebeligimde 60 ile hamile kaldım 18+4 haftaligim 2kg aldım. Benim ilk gebeligimde sorun gece kalkip abur cubur yemem ve her gun dondurma tatli gibi sekerli seyler yemem bence. Bu sefer simdilik oyle yapmiyorum😁
Seyma5 26. Haftamda 13 kilo almıştım 28 deyim :”40 kilo alanı biliyorum sen boşver sağlıklı olun yeter
Seyma5 30+1 olan ben tamı tamına 16 kg aldım pişman mıyım asla 🤣 doğumdan sonra umarım veririz bu kiloları yoksa halimiz bitik 🤣
31.haftam 11kilo ☺️
Seyma5 verdim desem 🤤 90 la hamile kaldım şuan 88 kiloyum 27+2 deyiz şuan 🤭
Zeyzeynep27 aynı durumdayım 😁😁
30+1 ilk gebelik 12 kilo aldım 🤭🤭
Seyma5 32 haftada 8 kilo aldim
northandmother bende pişman değilim doktor herşeyi yasakladı ama hala yiyorum geri vermek ümidiylede dua ediyorum😂😂😂
Seyma5 30+3 den 15 kilo ile selamlar 🙋♀️😅
Seyma5
35+4 haftaligim 14 kilo aldım
Seyma5 🤗39+0 olduk toplamda 15 kilo aldım 😂