• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 36. Haftadayım 18 almışım 🙈 ama 47 ile hamile kaldım

Seyma5
Ne çok be saçmalıyor kim söylüyorsa asla takma bile iki canlısın tabi ki kilo alıcaksın kimsenin sözüne bakma canım sağlıkla bebeğini kucağına aldıktan sonra alınan kilonun hiç önemi yok ☺️ Var ki yiyoruz sizde yiyin diyorum ben 😂

Ben 11.haftama girdim 3 kilo verdim bakalım ilerleyen zamanda kaç kilo Alaçam☺️🥲

İlk hamileliğimde toplamda 20 kilo almıştım, ikinci hamileliğim 19. Haftadayım 3 kilo almışım. İnşallah son aylar çok hızlı kilo almam 🥲

Seyma5 totalde 14 kilo 33.haftadan selamlar, son 3 kilosu 1 haftada nasıl oldu bende anlamadım 😢😪

Sbm050421 e dolayısıyla hamilelik boyunca sıfır kilo almış oluyorlar. Bunda ilginç bir şey yok. hamilelik başlangıç kilosuyla bitirme kilosu aynı olunca kilo almamış olunuyor. Ben de onlardan biriyim. 8 kilo verdim ilk 4 ay, sonra da sağlıklı beslenme listesiyle devam ettim. 35. Haftama giriyorum hala başlangıç kilomun 3 kilo altındayım. Bu 4 hafta hiç almayadabilirim, max 3 kilo alarak, hamilelik boyunca hiç kilo almamış olarak da tamamlayabilirim. Doktorum da
tebrik etti defalarca. Zaten en fazla 10-11 kilo alınmalı o da zayıfsanız diyor doktorlar.

angela4 22 haftalıkken 700 gramdı bebeğim canım bayramdan sonra gidicem tekrardan yemem çok düzenli değil benim acıkınca evde ne varsa onu yerim illa su olsun bu olsun demedim hiç

Seyma5 ben totalde 1 kilo aldım ve 28. Haftadayim bu normal mi bazen moralim bozuluyor almıyorum diye 😔

Ben neden 26.haftada sadece 2.5 kilo aldim? Normal mi bu ya?

Seyma5 31 haftalığım 15 kilo aldım gayet mutluyum kilo elbet gider bebiş sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım da gerisi mühim değil

Ayseaysa 22 hafta 700 gram çok fazla doktorunuz ne diyor? Benim bebeğim 26 haftasında 750 gramdı. Şekerinize vs baktılar mı