• Gebelik
  • Kız kaç kilo aldınız hamilelikte 🥲

Seyma5 37+2 8 kilo aldım gayet düzenli gitti ama başından beri kabızlık yaşadım ve mide bulantım hiç geçmedi normaldede 1 lokma fazla yesem yatamam mide bulantısından… aman olsun verilir diyenleri anlamıyorum çünkü doğum için iyi birşey değil gebelik şekeri falan Allah korusun… benim yeğenim 16 haftalık canı herşeyi çekiyor bünye meselesi demekki

Seyma5 İlk gebelikte 15 kilo almıştım suan 2. Gebeliğim 18. Haftadayım daha hic almadım bakalım 😝😂

Ayseaysa evet canım iyi haberin olmasına sevindim bilgin olsun doktorun bisi söylemediyse diye söylemek istemiştim ❤️

Ben 20 hafta dayım hiç almadım

24 haftadayım 56 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum,bebişte sağlıklı 👌🏼

• [silindi]

Seyma5 29. Hafta 14 kilo 😁🫠

• [silindi]

Kilo verenler, hiç kilo almayanlar, tek haneli rakamlarda kilo alanlar hepinize gıcık oluyorum asjajajajaj

Derya3757- evet normalden bir tık daha fazla yiyorum, napıcaz bilmem ama zayıfım ben baya 51 kiloyum cok almam gibime geliyor ama bilemedim:)

Seyma5 36+5 yiz 12 kilo aldım aMa benimde karnım küçük duruyor herkes herşeyi söylüyor canım takma kafana birazcık dikkat et yeter bu süreçten sonra 🥰🦋

Seyma5 24 haftalık oldum , gebe kaldığım kilodan 1 kilo gerideym artılara giremedim henüz 😅

Seyma5 37 haftalığım 11 kilo aldım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🫣

Dileksb normal tabii ki. Almamanız çok daha iyi. Eğer ultrasonlarsa bebeğinizin kilosu haftasına göre geride çıkmıyorsa harika demektir. Ben 8 kilo verdim. 35. Haftaya kadar geldik şükür. Bebeğim 10 gün önden gidiyor. İki ayrı doktorum var. İkisi de bebeğe yiyerek kilo aldıramazsınız diyor. Siz bir kepek ekmekli tost da yeseniz, iki tepsi börek de yeseniz çocuk sadece alması gereken miktar kadar alır ve boyu kilosu genetiktir. Benim bebeğim 3.800 bekleniyor 38 hafta bittiğinde en az. Ben yemedim, zayıfladım, şekerim de yok. Ama kardeşim 4.700 doğmuş, ben 3.660 doğmuşum. Genetik dedi doktorum. Önemli oşan bebeğe zararlı şeyleri tüketmemek ve bu süreçte sağlıklı beslenmek

Seyma5 ben ilk gebeligimde55 kilo ile hamile kalıp 25 kilo almistim emzirerek bir sekilde eski kiloma döndüm. Suanki gebeligimde 60 ile hamile kaldım 18+4 haftaligim 2kg aldım. Benim ilk gebeligimde sorun gece kalkip abur cubur yemem ve her gun dondurma tatli gibi sekerli seyler yemem bence. Bu sefer simdilik oyle yapmiyorum😁

Seyma5 26. Haftamda 13 kilo almıştım 28 deyim :”40 kilo alanı biliyorum sen boşver sağlıklı olun yeter

Seyma5 30+1 olan ben tamı tamına 16 kg aldım pişman mıyım asla 🤣 doğumdan sonra umarım veririz bu kiloları yoksa halimiz bitik 🤣