Soncul aynen benim rendevum vardi bugün lanet ettim devlete zar zor bulmustum rendevuyu gidrmedim iste 36+6 olduk 37 olcam bugün gece

Okumuşlar doktor olmuşlar insan hayatlarına sağlıklarına dokunuyorlar. Haklarını alamıyorlar greviniz batsın diyorsunuz. Gerçekten çok üzülüyorum . Halkta böyle derse Bu kadar kutsal bir mesleğe sahip olanlar nasıl haklarını alacak? Okumuşlar okumuşlar doktor olmuşlar. Yurtdışına gitmemişler. Günde 50 hastadan fazla hasta bakıyorlar. Psikolojilerini düşünebiliyor musunuz ? Yapmayın yazık günah ya. Bırakın amaçlarına kavuşsunlar da onlar da rahat etsin biz de

@

[silindi] gerçekten helal olsun size emeği basit görenlere karşı ne güzel yazmışsınız keşke herkes Hak ettiğini alsa bu ülkede kuryelerin sanki iii kolay mı yağmur kar gitmek zorundalar ama emek basite alınmaz asla ya sağlık var işin içinde eli kesilen bir çocukla babası ve doktor oturup ağladıysa bu ülkede cerrah yok diye bu konuşanlara tek sözüm yok ve bhnu sadece maaş olarak görmeleri acınası…

MeralMine Bence şaka olan sizsiniz yurt dışında yaşamıyorsunuz buradaki doktorların şartlarını bilmeden yorum yapıyorsunuz nerden biliyorsunuz sen buradaki doktorun rahat olduğunu

• [silindi]

Ahahaha giden gitsin yeni mezunlar geliyor diyorlar. Laf anlatmak için uğraşmayın arkadaşlar boşuna. Yeni mezunlara açarlar artık vajinalarını.

Biroglanannesiii insanlarınizi çok düşünüyor iseniz buyurun tıp eğitimi alın ülkenize gelin ve hizmet edin. O zaman da bu yorumları yapın size diyecek tek kelimem olmaz.

• [silindi]

benimmdunyamm onlar icin bebegin ve annenin sagligi yerinde mi tamam
        Digerleri keyfi. Bunu sahsen Umraniye EGİTİM ARASTİRMA acilde dedi bana doktor. Sen ve bebegin iyiyse kalaniyla ilgilenecek vaktimiz yok diger hastalar bekliyor nst sedyesine gec lutfen karnini acip uzan dedi (aynen cumleyi yazdim).

enbiannee Yeri geliyor alamıyor uydurmuşlar yurt dışında doktorlar rahat diye kim diyor bunu nerden çıkarıyorlar burada da yeri geliyor eylem yapılıyor burada da aynı şeyler yaşanıyor ama bir şekilde çözülüyor ben demiyorum ki yurt dışı veya Türkiye de doktorların farklarını sadece iki tarafa da eşit davranılmalı diyorum Türkiye’nin sistemi yanlış hepsi bu

[silindi] eee hiç durumu olmayanlar özele gidemeyenler doğumda mi öğrensin cinsiyeti 🤣bebek fotosu da vermiyor kağıt biter diye

Biroglanannesiii Almanya’ya da mısınız siz tercih meselesi ve aldığınız maaş zaten en az 4bin euro Türk doktorlar peki ne kadar alıyor biliyorsunuzdur gerçi söylemeye gerek yok yoğun ülke seçtiyseniz sizin tercihiniz İsveç’i biraz araştırın madem Finlandiya

MeralMine Eşim Türk değil ben Türküm 24 yıl Türkiye de yaşamış biri olarak diyorum ki Türkiye’nin devleti rezil bir devlettir asla hak hukuk bilmeyen adalet nedir bilmeyen bir devlettir ben ülkeler deki doktor kıyaslaması yapmadım bu bir ben diyorum ki herkes mesleğini layığıyla yapmalı kimse kimseyi mağdur etmemeli doktorlar haklarını arasın ama gerçek hastalar da mağdur edilmesin

Mahinur_2 Ben Amerikadayım ve İnanın burada da hiç bir şey sizin düşündüğünüz gibi rahat değil bu tarz meslekler her yerde aynı zorluğu yaşıyor insan her yer de insan ha tek fark Ülke bir arada durabiliyor Bir şey olduğunda herkes bir birini savunabiliyor ben bunu bu yaşıma kadar asla Türkiye de görmedim bu yüzden orada hem doktorlar hem de hastalar mağdur çünkü birlik yok

• [silindi]

Mahinur_2 esimin isini kucumsemek degil amacim , gunde 15 saat motorda beli tutuluyor ediyor , yagmur camur ayri dert ama mesela kar yagdiginda sirket motorlari kapatiyor direk. Arac kiralamadan arac kiralayip biraz kisip(arac kiralari yuksek) o sekilde calisiyorlar onlara bile kotu durumda iyi davraniliyor ama surada insanlara yazik diyorum , dikis dikmeyi bile bilmeyen insanlar , insan dikenleri elestiriyor…

enbiannee alıyorlar heöde tatili alası ile yapıyorlar şimdi gelip burda yok yoğun yok az alıyor diyemezsiniz bende doktor yakınıyım tüm ülkeleri biliyoruz neredeyse Almanya’ya Fransa daha sayarım hepsi fark eder kazanıyorsunuz tatilde Türkiye bile gelmiyorlar

Nnanaa keşke sadece sıra bulamasak onlar yüzünden. Doktor da yok artık bulamıyoruz. Geçenlerde acile gittim gece. Çok kötüydüm. Bebeğimi de hissedemedim. Acile gittim bakılsın kalp atışına falan diye. Suriyelinin doğumuna girmiş doktor. Tek doktor varmış zaten. O da acil doğuma geçmiş. Tam 1.5 saat bekledim. Benim bebeğime bişey olsa orda kimse hesap veremez. Ama bunlar benim ülkemde benden rahat ve refah içinde. Savaştan kaçıp geliyorlar. Sonra tavşanlar gibi sevişip köpek gibi yavruluyorlar sürekli. Benim ülkemin vatandaşı da kendi ülkesinde sağlık hizmetinden yararlanamıyor. Hepsinden nefret ediyorum. Kim ne derse desin.

Biroglanannesiii Almanya Fransa Amerika zaten bu ülkeler yoğun olan ülkeler siz tercih etmişsiniz ki kazanıyorsunuz da bunu yok almıyoruz diyerek resmen Türkiye’deki doktorlarla kıyaslayamazsınız doktor yakınıyım bende biliyorum her ülkenin ayrı kuralı sistemi var ama şartların kötü olduğu asla söylenemez