Soncul özele gitmemizin sebebi doktorlar ilgilenemiyor diyoruz 5 dakka da çıkıyoruz diyoruz. Çünkü buna mecburlar onlarda daha rahat şekilde hastalarla ilgilenip daha çok vakit ayırmak istiyorlar. Günde 50 hastaya bakmak var 5 dakka 5 dakka günde 20 hastaya bakmak var anlayana. Birde dayakti siddetti çabası o insanlar o okulları okumak için ne kadar dirsek çürütüyor. Ben çok haklı buluyorum

haklisinesracim özeller bile çaresizliğin farkında köpek çekmeye başladı çok afedersiniz bunlar daha iyi günler greve lanet okunana kadar destek olunup makamlara isyan edilse keşke değil mi

Soncul bunlar iyi gunleri bu halkın daha beter gunler gelicek emin ol verilmeyen hakkı almaya calısıyorlar kmse kelle koltukta 1 dkka bile çalısmaz onlarda insan robot değiller boyle boyle alıcaklar haklarını

Soncul azarlamamak için grev yapıyorlar işte günde 100 insanla uğraşsan sende delirirsin
      İşte sen 300-400 para verme diye grev yapıyorlar
      Yoksa özeldeki doktorların bir üstünlüğü, bilgi üstünlüğü yok

haklisinesracim ben ülkemin halkını anlamıyorum özel devlet farketmez tüm hastaneler her gün ya her gün tıklım tıklım dolu. Herkes mi her gün hasta herkesin mi bir sorunu var artık bir kota koymalari lazım bence… Yoksa bu anlamsız aşırı yoğunluk yüzünden ne doktor kalacak ne hemşire istedikleri kadar tip fakültesi yapıp öğrenci okutsunlar…

Ben bugün Aile Sağlığı Merkezine gittim düşük önleyici iğne vurdurmak için ancak hemşireler doktorlarin grevde olduğunu bu sebeple iğne vuramayacaklarını veya başka herhangi bir müdahalede bulunamayacaklarını, Özel Tıp Merkezlerine veya Acile gitmem gerektiğini söylediler, bende ALO 184 Sağlık Bakanlığı İletim Merkezine şikayette bulundum, sizde Sağlık kurumlarıyla ilgili yaşadığınız herhangi bir mağduriyet hakkında şikayette bulunabilirsiniz.