limoncicegimFO 🥰Amiiiiiinnnn canım ay ne güzel aynı ayda doğacak seninle İnşaAllah 🥰🌸
Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin?
limoncicegimFO Canım bende bulantı filan yok sadece acıktıgımda çok kötü oluyorum 😁 hemen yemek yemem lazım ve herşeyi iyemiyorum o var ama olsun 😊sende var mı bulantı?Cinsiyeti belli olduğunda yaz bana bende sana yazarım 😁🥰😘🌸
Oznurcakir bende de aynı şekilde bazen de şiddetli bi şekilde oluyor
Ozge0761 aynen bende de öyle adet olacakmışım hissi veriyor
Ravzaemine123 herşey iyi ama rahim yolu kısalıgı tesis edildi o yüzden yatıyorum 23. Haftadan bu yana progeston ilaç kullanıyorum şu an için bir sıkıntı yok cok sukur 🧿🥰 sırtım felan agrıyor artık iyice büyüdükçe
melina2020 benim bulantım çok ve arada da afedersin kusma larım var zor zamanlar geçiriyorum canm ya cinsiyet belli olunca yazarım tabi
melina2020 senin için sevindim canm bulantınin olmaması iyi benim kötü geçiyor İnşaAllah 3 ayı geçince geçer bu bulantı 🥰
KuzeyinAnnesiiiiiii ya canım Rabbım sağlıkla kucağımıza almayın nasip eder inşallah
limoncicegimFO Evet normalde geçer canım 3 aylık olunca 🥰Allah kolaylık versin İnşaAllah 🤲🏻🥰
Oznurcakir evet ama normal galiba böyle olması😊
melina2020 Amin canm inşAallah ben prenses hissediyorum bebeğimin cinsiyetini sen ne hissediyorsun 🥰
33+0 🍍 olduk 🧡
Oznurcakir rahim genişliyor kızlar normal 👍❤
limoncicegimFO Vallaha mı 🥰anneler hisseder😁🥰Ben kızımda hamileyken herkes oğlan diyordu ben kız diyordum Rabbime şükür kız oldu 😁hepsi şaşkın kaldı😆Şimdi yine aynı herkes oğlan diyor ben kız diyorum 😁Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🥰🤲🏻🌸
melina2020 Amin canm inşAallah hep bir kızım olsun istiyordum o yüzden mi bilmiyorum ama prenses hissediyorum çevremdeki arkadaşlarım da içimize prenses olacak diye geçti dediler bakalım hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez 🥰
miranmomsss Biz pazı olduk. 35+2
Tubadgn_ bayramda nasip olursa
limoncicegimFO Slm Fatoş 😊 bebişin cinsiyeti belli oldu mu?Hamilelik nasıl geçiyor?Ben bugün öğrendim ikinci prensesim geliyor Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰🥰🥰🥰
melina2020 hayır canm ya bacaklarını kapatmış doktor goremedi bu yüzden 🥰sağlıkla gelsin prenses
🍓 olduk