• Gebelik
  • Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin?

Ravzaemine123 evet seninle aynı dönemdeydik hatırlıyorum 12. Haftalarımızıda 🥰 isim olarak Kuzeydemi karar kıldınız 🧿 Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Nasıl geçiyor günlerin iyimisin

Ozge0761 amin canım benim sende durumlar nasıl bende 5 dk da bir kasik agrisi gelip gidiyor 🤦🏻‍♀️

melina2020 ay hadi hayırlısıyla canm kucağımıza alalım. Benim bebeğim de benim gibi ocakta doğacak 1 ocak benim doğum tarihim. 20 ocak da bebişin geleceği gün İnşaAllah 🥰

limoncicegimFO Canım bende bulantı filan yok sadece acıktıgımda çok kötü oluyorum 😁 hemen yemek yemem lazım ve herşeyi iyemiyorum o var ama olsun 😊sende var mı bulantı?Cinsiyeti belli olduğunda yaz bana bende sana yazarım 😁🥰😘🌸

Ravzaemine123 herşey iyi ama rahim yolu kısalıgı tesis edildi o yüzden yatıyorum 23. Haftadan bu yana progeston ilaç kullanıyorum şu an için bir sıkıntı yok cok sukur 🧿🥰 sırtım felan agrıyor artık iyice büyüdükçe

melina2020 benim bulantım çok ve arada da afedersin kusma larım var zor zamanlar geçiriyorum canm ya cinsiyet belli olunca yazarım tabi