limoncicegimFO Ocak ayı annesi değil mi 🥰
Bebeğim bugün 🥑 oldu kızlar sizleriin?
Ysmn5836 maşallah canım cok dikkat et ikiz gebelik biraz tehlikeli rahım agzına ve enfeksiyona cok dıkkat et agır iş yapma dinlen
KuzeyinAnnesiiiiiii hem Hindistan ceviziyiz hemde ogluslarimiz ada olacak Allah nasip ederse
Ravzaemine123 evet seninle aynı dönemdeydik hatırlıyorum 12. Haftalarımızıda 🥰 isim olarak Kuzeydemi karar kıldınız 🧿 Rabbim sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Nasıl geçiyor günlerin iyimisin
KuzeyinAnnesiiiiiii evet canim kuzey de karar kıldık biraz yoruluyorum iş guc ama Rabbım yardım ediyor sukur senin nasıl geçiyor
Oznurcakir benim bebeğim de mercimek cumartesi gidicem inşallah kalp atışını duyarız sizin kaç haftalık oldu
melina2020 aynen canm tahmini doğum ocak 20 diyor bakalım hayırlısıyla gelsinler
- Düzenlendi
melina2020 Amin canm… birinci bebeğim
Ozge0761 6/5 günlük olduk kuzum carsamba günü İnşAllah 🤲🏻🥰
Oznurcakir hadi inşallah rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin🙏🏻🥰
Ozge0761 amin canım benim sende durumlar nasıl bende 5 dk da bir kasik agrisi gelip gidiyor 🤦🏻♀️
limoncicegimFO 😁 aynı benim de tahmini doğum 20 Ocak 🥰
limoncicegimFO Amiiiiinnn Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşaAllah 🤲🏻🥰
melina2020 ay hadi hayırlısıyla canm kucağımıza alalım. Benim bebeğim de benim gibi ocakta doğacak 1 ocak benim doğum tarihim. 20 ocak da bebişin geleceği gün İnşaAllah 🥰
melina2020 bulantilari şiddetli mi canm neler yapıyorsun bulantilari için
limoncicegimFO Amiiiiiinnnn 🤲🏻🥰
limoncicegimFO 🥰Amiiiiiinnnn canım ay ne güzel aynı ayda doğacak seninle İnşaAllah 🥰🌸
limoncicegimFO Canım bende bulantı filan yok sadece acıktıgımda çok kötü oluyorum 😁 hemen yemek yemem lazım ve herşeyi iyemiyorum o var ama olsun 😊sende var mı bulantı?Cinsiyeti belli olduğunda yaz bana bende sana yazarım 😁🥰😘🌸
Oznurcakir bende de aynı şekilde bazen de şiddetli bi şekilde oluyor
Ozge0761 aynen bende de öyle adet olacakmışım hissi veriyor