• Gebelik
  • Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇

127383 34 haftalık bizde doğum ile ilgili bir fikrim hala yok dün kontrolde doktorum normal görünüyor dedi 😩 çatı muayenesi henüz yapmadı ama bakalım bebeğime bıraktım kararı artık 😊

127383 masallah Rabbim sağlıkla kavuştursun
    92 gün kaldı 26+6 haftaligiz yarın 27.haftaya girecegiZ
    3.Gebeliğim yine normal istiyorum Allah’ın izniyle bir aksilik çıkmazsa inşallah 🥰🌹

Zehra65_ bende devlette yapacaktim ama hic iyi ilgilenmiyorlar simdi mecbur özeldeyim. Devletin sunmasi gereken güler yüzü hizmeti özelde görüyoruz sgk ödedigimiz halde. Biraz fazla veriyoz özele ama insan gbi değer görüyoruz

Dyg___ normal en iyisi kuzum ya bnde korkuyorum ama en sağlıklısı ve doğamız gereği yapmamiz gereken tabi istisnai durumlar hariç bebege bağlı tabi birazda🤭🥰😁

Elvanguzel ayy bnde normal cok istiyorum kuzum ya ama daha cati muayenesi yapmadi bana sezeryan miyim normal mi bilmiyorum
        Normalden de cok korkuyorum😁 karmaşık duygular icerisindeyim

127383
          Son 6 gün kaldı normal gözüküyor şuanlık bakalım nasıl gelcek minik kızım

127383 hakkında hayırlısı olur inşallah caniko bolca dua et hiç korkulacak birşey yok🥰🌹

127383 kesinlikle çok haklısınız gerçekten benim gözümde canavar gibi gözüktüler kaç gündür sanki işi gönüllü yapıyorlar maaş almıyorlar gibi davranıyorlar

Sultan_gunes Aa neden öyle dedi ki ne alaka sancı mi olmasi gerekirmiş çatıya bakmak için peki doğum nasıl olacakmis

127383
                Aynıyız benim de 28 kaldı ben normalden çok korkuyorum ama.doktorumun ilk önceliği de normal çok kararsızım devlette kolay kolay sezaryen yapmiyolarmis 🥲