• Gebelik
  • Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇

35+0 oldum bende doktora daha gitmedim vallahi nolur bilmyom

Esincapkin yok kuzum bizde 36hafta olduk ama doktor daha cati muayenesi bile yapmadi

127383 ağrı belimden vuruyor aman aman değil ama oluyor olursa zaten acile gel dedi doktor

Nur123aa ya bende 36haftalik oldum haledaha sancilar vurmuyor ne yalanci ne normal ikisi de yok acaba ne zaman baslar

127383 bende hep özele gittim fiyatları çok yüksek diye herkes gibi devlete giderim ne olacak dedim ama gördüğüm muamele ve oradaki kadınlara yapılan o kötülüğü gördükten sonra mahvoldum🥺

127383 çatı muayenesini bir olayımda bakalım 🥰 Rabbim öyle yada böyle sağlıkla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰🙏

127383 canım başlar daha baskı yaptıkça oluyor benim 37 haftada ara ara başlamıştı merak etme ☺️

127383 34 haftalık bizde doğum ile ilgili bir fikrim hala yok dün kontrolde doktorum normal görünüyor dedi 😩 çatı muayenesi henüz yapmadı ama bakalım bebeğime bıraktım kararı artık 😊

127383 masallah Rabbim sağlıkla kavuştursun
                92 gün kaldı 26+6 haftaligiz yarın 27.haftaya girecegiZ
                3.Gebeliğim yine normal istiyorum Allah’ın izniyle bir aksilik çıkmazsa inşallah 🥰🌹

Zehra65_ bende devlette yapacaktim ama hic iyi ilgilenmiyorlar simdi mecbur özeldeyim. Devletin sunmasi gereken güler yüzü hizmeti özelde görüyoruz sgk ödedigimiz halde. Biraz fazla veriyoz özele ama insan gbi değer görüyoruz

Dyg___ normal en iyisi kuzum ya bnde korkuyorum ama en sağlıklısı ve doğamız gereği yapmamiz gereken tabi istisnai durumlar hariç bebege bağlı tabi birazda🤭🥰😁

Elvanguzel ayy bnde normal cok istiyorum kuzum ya ama daha cati muayenesi yapmadi bana sezeryan miyim normal mi bilmiyorum
                    Normalden de cok korkuyorum😁 karmaşık duygular icerisindeyim