• Gebelik
  • Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇

Dyg___ normal en iyisi kuzum ya bnde korkuyorum ama en sağlıklısı ve doğamız gereği yapmamiz gereken tabi istisnai durumlar hariç bebege bağlı tabi birazda🤭🥰😁

Elvanguzel ayy bnde normal cok istiyorum kuzum ya ama daha cati muayenesi yapmadi bana sezeryan miyim normal mi bilmiyorum
Normalden de cok korkuyorum😁 karmaşık duygular icerisindeyim

127383
    Son 6 gün kaldı normal gözüküyor şuanlık bakalım nasıl gelcek minik kızım

127383 hakkında hayırlısı olur inşallah caniko bolca dua et hiç korkulacak birşey yok🥰🌹

127383 kesinlikle çok haklısınız gerçekten benim gözümde canavar gibi gözüktüler kaç gündür sanki işi gönüllü yapıyorlar maaş almıyorlar gibi davranıyorlar

Sultan_gunes Aa neden öyle dedi ki ne alaka sancı mi olmasi gerekirmiş çatıya bakmak için peki doğum nasıl olacakmis

127383
          Aynıyız benim de 28 kaldı ben normalden çok korkuyorum ama.doktorumun ilk önceliği de normal çok kararsızım devlette kolay kolay sezaryen yapmiyolarmis 🥲

Zehra65_ devlette daha içerdeki çıkmadan hemen baskasini alıyorlar. En son gittiğimde bana dedi iceri gir dedim icerde hasta ciksin girerim, yok diyor sen gir. Girdim ki kadin daha çataldan inmemiş, kadın da utandı. Sonra beni ultrasonda bakti daha ben kendimi selpakla bile silmemisim haledaha yatiyorum içeri baskasini aldilar dedim yaptiginiz büyük terbiyesizlik bir de diyor haydi cabuk sizi mi bekleyecez dedim dur bi kalkayim yani. Sonra kan aldirmaya indim etkiledi kan biraz beni etraf dönmeye basladi dedim az oturabilir miyim kadin diyor git koridorda otur bu kadar kisi seni bekleyemez. Annem kapinin agzinda duruyor diyor çocuğumun yanina geleyim onu kan tutar, kadin diyor cik disari. Nasil ters konusuyorlar varya. Sonrada dayak yiyorlar iyi yapiyorlar bunlara valla hiç üzülmüyorum dövsen onlari sonra biz haksız cikiyoruz.

Haticemustafa7 devletin normaline de güvenme canım bağirta bağirta yaptırıyorlar. Benim arkadaşım artik diyormus ben normal yapamam alin beni sezeryana diyorlarmis oyle bsey yok. Düşün bebegin kalp atışları yavaşlamış artik son dk sezeryana almislar, kiz diyor neler çektirdiler bana