• Gebelik
  • Doğuma ne kadar kaldı🌸 28gün kaldi😇

Zehra65_ devlette daha içerdeki çıkmadan hemen baskasini alıyorlar. En son gittiğimde bana dedi iceri gir dedim icerde hasta ciksin girerim, yok diyor sen gir. Girdim ki kadin daha çataldan inmemiş, kadın da utandı. Sonra beni ultrasonda bakti daha ben kendimi selpakla bile silmemisim haledaha yatiyorum içeri baskasini aldilar dedim yaptiginiz büyük terbiyesizlik bir de diyor haydi cabuk sizi mi bekleyecez dedim dur bi kalkayim yani. Sonra kan aldirmaya indim etkiledi kan biraz beni etraf dönmeye basladi dedim az oturabilir miyim kadin diyor git koridorda otur bu kadar kisi seni bekleyemez. Annem kapinin agzinda duruyor diyor çocuğumun yanina geleyim onu kan tutar, kadin diyor cik disari. Nasil ters konusuyorlar varya. Sonrada dayak yiyorlar iyi yapiyorlar bunlara valla hiç üzülmüyorum dövsen onlari sonra biz haksız cikiyoruz.

Haticemustafa7 devletin normaline de güvenme canım bağirta bağirta yaptırıyorlar. Benim arkadaşım artik diyormus ben normal yapamam alin beni sezeryana diyorlarmis oyle bsey yok. Düşün bebegin kalp atışları yavaşlamış artik son dk sezeryana almislar, kiz diyor neler çektirdiler bana

127383 aynı şeyi buradaki hastanede yaşadım ya aynı muameleleri pislikler ya güya sağlıkçı olacaklar hepsini tek tek şikayet edeceksin o olacak eşim yapılanı gördü dedi sizin gibi yapıyorlarsa o dayak yiyenler o Zaman çok iyi yapıyorlar ellerine sağlık çünkü hakediyorsunuz dedi

Zehra65_ iyi demis ya ben sgk mi yatiriyorsam vergimi veriyorsam devletin imkanlarindan faydalanmam gerekiyor. Ben niye özel hastaneye 500 tl muayene ücreti, 330tl kan idrar vereyim, bi doğum 6bintl, 1gece yatak ücreti 650-700tl yazik değil mi

127383 kesinlikle öyle susmayacaksın susanı eziyorlar sonuçta vergi ödüyoruz onlara

127383
          Heycan çokkk merak daha çok ikinci bebegim Bi an önce kavuşmak istiyorum artık 🤣

127383 Doğuma ne kadar kaldı bilmiyorum çünkü sezaryen olacağım ve gün verilmedi daha eğer 38 de alırsa bebeği 18 temmuz da doğum yapacağım 39 beklerse 28 temmuz bakalım 😂😍

Zehra65_ işte buna bir çözüm gelmedikten sonra bizim daha cook paramiz gider özellerde

127383 böyle geldi böyle gidecek kimse çözüm bulamıyor maalesef

127383 ilk doğum tam 37+5 de oldu bakalım bu ne zaman olucak😄💞

127383 sezeryan günü alacağım on gün sonra randevu m var bakalım doktor ne zaman a verir bilmiyorum