MomBse Protestanı ben de kullandım 3-4 ay fitil olarak, öyle bi etkisi olmamıştı. Çok geçmiş olsun canım Allahım sağlık versin 🙏
Kaşınıyoruuuum 😥
Jasmin7234 cok sağol canım 🙏 bugün özelde tahlil verdim yarında araştırmaya gideceğim bırakmayacağım peşini 😅
Asafinannesi mutlaka kan ver karaciger enzimlerine baktir ve cildiyeye de git bende yasadim suan gecti cok sukur 38siz gecmese sezeryana alacakti doktor kasintinn bebege etkisini bilemeyiz demisti ama gecti cok sukur cildiye bisey bulamadi kan degerlerm normaldi kadindogumcumn yazdgi igne gecirmisti kasintmi
Asafinannesi kesinlikle 😂😂😂 catlak olmayam kadina anne demem ben 😋😋😋😋😋😋
Asafinannesi aynı durumun benzeri bende oldu kaşıdığım yer sinek ısırığı gibi kızarıyordu doktoruma danıştım gel karaciğer tahlil i yapalım dedi önemliymiş bu test .işi şansa bırakamayız dedi.bence sende tahlil iste doktorundan eğer geçmezse 1 2 güne cnm.
aren6161 bana da kadın doğumdan tahlil yaptırdılar bugün canım safra kesesi karaciğer falan dedi birsürü şey istedi. Yarın çıkacak sonuç inşallah bakalım
deleytedmom257 uzun zamandır vardı bende ilk söylediğimde takmamıştı doktor bugün kolestaz olabilir mi falan dedim de öyle tahlil istedi resmen ben hatırlatmış gibi oldum ihtimali 😅 yarın çıkacak inşallah sonuçlar canım hayırlısı inşallah 🙏
Asafinannesi amin cnm.benimde şükür temiz çıktı. Malum hergün yumurta yiyoruz ya 1 kaç gün ara verdim kesildi kaşıntı.hergün yiyince ağır geldi galiba karaciğere.seninki de temiz çıkacaktır All h ın izniyle😊
deleytedmom257 aaaa yumurtayla alakası var mı bunun 🤯 şey ben de çocuğa kilo aldırmaya çalışıyordum iki haftadır günde 2-3 yumurta yiyorum 🤯🤯🤯
Asafinannesi cildiyeye ve ic hastaliklarina git canim kasinti cok beter bir hastalik bendede vardi suan azaldi ama ara ara kasiniyorum hatta suan okurken bir kasinti geldi airtim kolum kafam kasiniyorum alerjikte olabilir dikkat et
Harunnisa kaşıntı da esneme gibi bişey oldu vallahi adını duysak etkileniyoruz 😅 ben de bi elimle yazarken diğeriyle kaşınıyorum 😅
Asafinannesi hayirlisi bakalm insallah sknti yoktur ve gecer kasinti zor🙈
Asafinannesi gebelik kolestazi olabilir ve bu hic de kucumsenecek.bi durum.degil nasıl doktor o ya
Bnm de yaklasik 2 haftadir el ve ayaklarimda var.kolestaza bakildi bisey cikmadi.cildiyeye yonlendirdi doktorum krem verdi malesef ise yaramadi.dun tekrar gittim kortizonlu igne verdi icim rahat etmedi vurunmadim kasintidan yoldum her yerimi oturup agliyorum dayanilmaz birsey allah kimseye vermesin.cuma 38 haftalik olucam dua ediyorum sabah uyandgmda gecsin diye ki uyuyamiyorum geceleri evin icinde dolasip duruyorum.buz torbasiyla geziyorum.cok kötüyüm cooookkk 😣😥
Bu arada adi dishidrotik egzamaymis gebelikle iliskili degil yani en buyuk etken stresmis sanirim dogum yaklastikca farkinda olmadan stres yaptim galiba boyle olacagini bileydim takmazdim ne kadar zormus kasinti gerçekten allah yardimcimiz olsun hepimizin
Asafinannesi gidin gidin Allahım yardımcınız olsun iyi insanlarla karşılaştırsın
Asafinannesi sicaklarda biliyorsun yumurta ağır gelebilir kimi bünyeye.benim kaç sene önce yine aynı olmuştu ordan tahmin edip ara verdim 3 5 gün.ama şimdi tekrar başladım çünkü dediğin gibi bebeğe çok faydasi var.
Asafinannesi amin canım cümlemize inşaAllah
BaharCihangir evett kızarıyor kasıyınca kanıyo kabuk baglıo gecıp sonra tekrar kasınıyo kalcam ayaklarım hep bu sekılde