Mouradi inşallah benimde o yüz oluyordur , yok hayır vermedi henüz doktorum ama gittiğimde muhakkak sorup isticem çok sagolun
Rahim büyümesi mi kasılma mi?
twinmama2 ben iki gündür bu derdi çekiyorum benim de randevum cuma günü çok korkuyorum şahsen
FkN ayy çok teşekkür ederim cevabınız için, inşallah korkulacak bisey yoktur bende de :)) tek popolari olsun :))❤
Benjaminannesi sizinde mi oluyor kacinci haftadasiniz
İnsan korkuyor yalan yok , inşallah bisey çıkmaz bebekler büyüdüğü içindir inşallah
Doktorunuzun söylediğini buradan bana da iletir misiniz
- Düzenlendi
twinmama2 36 haftalığım çok gerginim çoook tabi ki gidip geleyim söz haber veririm
Benjaminannesi ayy az kalmis sizin sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤ haberlerinizi bekliyorum
twinmama2 aminn inşallah Allah razı olsun siz den 😘😘😘
twinmama2 evet oluyordu ara ara dediğim gibi şimdi daha çok baskı yapıyorlar hatta içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin ama rahim genişliyor falan derken böyle sorunlar oluyormuş 😇
TazeAnne06 yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten ❤
Sselam kızlar bendede oluyor hatta geçen hafta acile gittim bu yüzden . Nst ye bağladılar sancı yok ciğer geliştirici için yattım 2 gün 2 gün boyunca nst ye aldılar o kasılma esnasında çıkmadı bişe.buhun yine Rand. Var o kasılma yine oluyor dua edin bana olur mu herşey iyi desin Dr .
Seyoelif inşallah iyi şeyler duyarsınız doktordan , kac haftalık hamilesiniz
twinmama2 canım 26.haftamda aynı sorunlarlagittim ve açılma olduğunu söylediler eğer o kasılmalar düzenli oluyorsa hemen acile gitmelisin kasılmalar açılma yapıyor ve erken doğum oluyor bence bekleme tedbirini al
İnşallah bişey çıkmaz seni korkutmak için söylemedim inşallah normaldir
Semayavuz_69 çok düzenli değil her gün mutlaka oluyor ama dün 4 defa bugünde daha 1 kez oldu 3 gün önce 6 yi geçti kasilmalarim yani anlayamıyorum kasilmami bi anda sertlesiyor bi tarafım sonra kasigim sertlesiyor 1 dk sonra geçiyor
İnşallah bir şey yoktur Allah korusun herkesi
Randevuyu one çektim haftaya gidicem aklım kalıyor çünkü korkuyla geciyor günler
twinmama2 sertleşme bende de oluyor. İşimden dolayı ayakta kalıyorum. Doktorum dinlemem için 2 gün rapor yazdı. Sizde bol bol dinlenin ben faydasını gördüm biraz daha sertlikler azaldı. Rahim kasları kasılıyormuş. Rahatlatmak için progestonda kullanıyorum.
twinmama2 bende 22 haftalık hamileyim kasıkta hissediyorum sertleşme falan oluyor bazen karnımda bazen kasıkta ve adet sancısı gibi ağrım oluyor ayağa kalkınca sende de öyle ağrı var mı ? Bende çok merak ediyorum bebek baskısı mi rahim büyümesi mi yoksa kasılma mi diye 🤦🏻♀️
Seyoelif ayy çok sukur inşallah bi aksilik çıkmaz sizinde, oylr acemiyim ki yaşadığım şey kasılma mi onu bilr bilmiyorum 😀
Misssitare tek kasların kasilmasi olur inşallah ya , ben ilk 3 ay progestan kullandım sonra biraktirdi doktorum ama muayeneye gittiğimde herseyi sorucam resmen soru cevap gidiyoruz adamla ben sormadan beni bilgilendirmiyor