Merhaba arkadaşlar ikizlere hamileyim 23 haftalik oldular
1 haftadır kasığimda hissediyorum bebekleri yani bir anda sertlesiyor sonra geçiyor gün içinde defalarca oluyor ,yani resmen vajinamin üzerinde baya baskı oluyor , bazende ayakta çok durunca ya da fazla oturunca da oluyor korkmam gereken bi durum mu yaşayan var mı
Doktora soramadım 3 hafta sonraki randevuyu beklemem gerekiyor İnternet’e rahim büyümesi olabilir diyor erken doğum riskinden korkuyorum açıkçası

twinmama2 bende 21 haftamdan beri var 4-5 kez oluyodu doktor normal dedi. Dün 10 kez oldu ama düzensiz oldu gün ıcındeki toplamı. Mesela bugün bir öğlen oldu bide suan oldu. Gün günü tutmuyo. Kontrolume 9 gun kaldı dünki 10 kez olan kasılmamı sorucam ama coğu doktor normal dıyo sizde sorun ıcınız rahatlasın

TazeAnne06 inşallah normaldir ya öyle korkuyorum ki ayağa kalkmak gelmiyor içimden sürekli yatmak istiyorum sanki onlara daha iyi geldiğini hissediyorum 🙃 siz de bu haftalarda olmuş muydu içimi rahatlattiniz yemin ederim ya ❤

Esra33-34 evett kesinlikle sorucam korkuyorum acaba serviks kısalığı mi başlıyor erken mi gelmek istiyorlar diye birde enfeksiyon olabilir diyor internette yani hangisi oluyor bilmiyorum sorucam doktoruma, sizde sorduğunuzda buradan yine bilgi verir misiniz bana ❤

Bizde de günde on dan fazla oluyor söyledim Dr a nst de sanci çıkmadı magnezyum verdi

twinmama2
          Bende de öyle oluyordu dr normal rahim büyüyor söylemişti, magnezyum iyi geliyor bide kasılmalara kullanıyormusunuz ?

twinmama2 21 haftalığım bende bugun doktorumla görüştüm bebeğin posunu felan karnına dayamasından oluyomus bu haftalarda beklediğimiz şeyler korkma dedi içiniz rahat olsun aynı şeyler bende de var :))))

bsraguruler benimde çok düzensiz ama mutlaka her gün oluyor bende gittiğimde konusucam belki nst bağlayıp bakarlar .çok sagolun cevabınız için

Mouradi inşallah benimde o yüz oluyordur , yok hayır vermedi henüz doktorum ama gittiğimde muhakkak sorup isticem çok sagolun

FkN ayy çok teşekkür ederim cevabınız için, inşallah korkulacak bisey yoktur bende de :)) tek popolari olsun :))❤

• FkN bunu beğendi.

Benjaminannesi sizinde mi oluyor kacinci haftadasiniz
              İnsan korkuyor yalan yok , inşallah bisey çıkmaz bebekler büyüdüğü içindir inşallah
              Doktorunuzun söylediğini buradan bana da iletir misiniz

twinmama2 evet oluyordu ara ara dediğim gibi şimdi daha çok baskı yapıyorlar hatta içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin ama rahim genişliyor falan derken böyle sorunlar oluyormuş 😇

Sselam kızlar bendede oluyor hatta geçen hafta acile gittim bu yüzden . Nst ye bağladılar sancı yok ciğer geliştirici için yattım 2 gün 2 gün boyunca nst ye aldılar o kasılma esnasında çıkmadı bişe.buhun yine Rand. Var o kasılma yine oluyor dua edin bana olur mu herşey iyi desin Dr .