bsraguruler benimde çok düzensiz ama mutlaka her gün oluyor bende gittiğimde konusucam belki nst bağlayıp bakarlar .çok sagolun cevabınız için

Mouradi inşallah benimde o yüz oluyordur , yok hayır vermedi henüz doktorum ama gittiğimde muhakkak sorup isticem çok sagolun

FkN ayy çok teşekkür ederim cevabınız için, inşallah korkulacak bisey yoktur bende de :)) tek popolari olsun :))❤

• FkN bunu beğendi.

Benjaminannesi sizinde mi oluyor kacinci haftadasiniz
İnsan korkuyor yalan yok , inşallah bisey çıkmaz bebekler büyüdüğü içindir inşallah
Doktorunuzun söylediğini buradan bana da iletir misiniz

twinmama2 evet oluyordu ara ara dediğim gibi şimdi daha çok baskı yapıyorlar hatta içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin ama rahim genişliyor falan derken böyle sorunlar oluyormuş 😇

Sselam kızlar bendede oluyor hatta geçen hafta acile gittim bu yüzden . Nst ye bağladılar sancı yok ciğer geliştirici için yattım 2 gün 2 gün boyunca nst ye aldılar o kasılma esnasında çıkmadı bişe.buhun yine Rand. Var o kasılma yine oluyor dua edin bana olur mu herşey iyi desin Dr .

twinmama2 canım 26.haftamda aynı sorunlarlagittim ve açılma olduğunu söylediler eğer o kasılmalar düzenli oluyorsa hemen acile gitmelisin kasılmalar açılma yapıyor ve erken doğum oluyor bence bekleme tedbirini al

İnşallah bişey çıkmaz seni korkutmak için söylemedim inşallah normaldir

Semayavuz_69 çok düzenli değil her gün mutlaka oluyor ama dün 4 defa bugünde daha 1 kez oldu 3 gün önce 6 yi geçti kasilmalarim yani anlayamıyorum kasilmami bi anda sertlesiyor bi tarafım sonra kasigim sertlesiyor 1 dk sonra geçiyor
          İnşallah bir şey yoktur Allah korusun herkesi
          Randevuyu one çektim haftaya gidicem aklım kalıyor çünkü korkuyla geciyor günler

twinmama2 34+4 canım .gittim şekere dikkat et dedi yine nst ye girdim. tam o kasılmalarda oldu ama sancı çıkmadı şükür demekki o sancı o sancı değilmiş dedim

twinmama2 sertleşme bende de oluyor. İşimden dolayı ayakta kalıyorum. Doktorum dinlemem için 2 gün rapor yazdı. Sizde bol bol dinlenin ben faydasını gördüm biraz daha sertlikler azaldı. Rahim kasları kasılıyormuş. Rahatlatmak için progestonda kullanıyorum.

twinmama2 bende 22 haftalık hamileyim kasıkta hissediyorum sertleşme falan oluyor bazen karnımda bazen kasıkta ve adet sancısı gibi ağrım oluyor ayağa kalkınca sende de öyle ağrı var mı ? Bende çok merak ediyorum bebek baskısı mi rahim büyümesi mi yoksa kasılma mi diye 🤦🏻‍♀️

twinmama2 benımde kasılmalarım aynı haftada baslamıstı ama dr pozisyon dan dolayı kasıldıgını soylemıstı normal yanı kontrolünde dr tekrar hatırlat korkma canım

Seyoelif ayy çok sukur inşallah bi aksilik çıkmaz sizinde, oylr acemiyim ki yaşadığım şey kasılma mi onu bilr bilmiyorum 😀