eslemsi kesinlikle bin pişman oldum. Şimdide çekiyorum acı birsürü dikişim var. Sezaryen olsa en azından başında çekmezdim

Serap-Yigit valla öyle kaynanayi eve sokmam bide pasta börek yapicam bilmiorm ya bn böyle yetismedim yani bnm.anneminde sağlığı yerinde olsun gelininede yapmaz diye dusunuorm evlenmeden önce bakamam çocuk demişti kaynanan gelsin baksın demişti sonra kaynanam sıkıntılı olunca bakarım bn bırakmam torunumu ona demeye başladı gerçekten hep diorm kötüde olsa insanın kendi annesi babası

_Arslan_ tabi canım. Kendi canın gibisi var mı?
      Babam yemek yapmadığımı duyduğu gün dışarıdan yemek söyler bize. Eşim geldiğinde o da dışarıdan söyleyecek halbuki ama aç kalmayın der yemek söyler. Ne varsa kanında var

Htcerdogn sezeryanda 10 cm yeri kesiyorlar birer basta 1er dikis oluyor ortasi yapistirma. Oyle dikiste yok yani 1 haftayada turp gibi oluyorsun. Birdahakine sezeryani dusun derim olan olmus artik olmusa ölmuse care yok

Htcerdogn ya bu açılma icin ıkınma olayını hiç anlamadım bana hiç yaptirmadilar öyle ben 10 cm olana kadar sanciyi çektim sonra doğum masasına geçtim 1 kere ıkındım ama güçlü ıkındım kızım doğdu hatta ebe dur artık diye bağırdı kendine zarar veriyorsun çıktı çocuk dedi. Yani saatlerce ıkındırmanın ne mantığı var açıklık tam oluşmamışken yazık günah

eslemsi gerçekten öyle bende normal daha kolaydır diye düşünüyodum 😔 20 gibi dikişim varmış

haklisinesracim zaten çok kötü durumdayım. Afedersiniz arka tarafım dışına çıktı ıkınmaktan ve masaya yattığımda artık hiç gücüm yoktu

Htcerdogn ayyy Allah hakkınızı bırakmasın onlara ya nasıl biliyorsa öyle yapsın onları .

Aytiii, başlığı Aşırı hassas! doğum hikayem olarak değiştirdi.

Htcerdogn kötü davranmislar sana kuzum ya. Senin en özel anında prenses gbi davranmalari gereken yerde beyinsizler sana hic iyi davranmamis ya