eslemsi kesinlikle bin pişman oldum. Şimdide çekiyorum acı birsürü dikişim var. Sezaryen olsa en azından başında çekmezdim
Aşırı hassas! doğum hikayem
Serap-Yigit bende bi o kadar beklerim😂😂
Serap-Yigit valla öyle kaynanayi eve sokmam bide pasta börek yapicam bilmiorm ya bn böyle yetismedim yani bnm.anneminde sağlığı yerinde olsun gelininede yapmaz diye dusunuorm evlenmeden önce bakamam çocuk demişti kaynanan gelsin baksın demişti sonra kaynanam sıkıntılı olunca bakarım bn bırakmam torunumu ona demeye başladı gerçekten hep diorm kötüde olsa insanın kendi annesi babası
_Arslan_ tabi canım. Kendi canın gibisi var mı?
Babam yemek yapmadığımı duyduğu gün dışarıdan yemek söyler bize. Eşim geldiğinde o da dışarıdan söyleyecek halbuki ama aç kalmayın der yemek söyler. Ne varsa kanında var
HurremSultan bende orada yapmayı düşünüyorum bugün dogumhaneyi gezdik çok güzeldi özel hastane gibi
Tugba3444 bende oyle düşünüyor um
Htcerdogn ya bu açılma icin ıkınma olayını hiç anlamadım bana hiç yaptirmadilar öyle ben 10 cm olana kadar sanciyi çektim sonra doğum masasına geçtim 1 kere ıkındım ama güçlü ıkındım kızım doğdu hatta ebe dur artık diye bağırdı kendine zarar veriyorsun çıktı çocuk dedi. Yani saatlerce ıkındırmanın ne mantığı var açıklık tam oluşmamışken yazık günah
eslemsi gerçekten öyle bende normal daha kolaydır diye düşünüyodum 😔 20 gibi dikişim varmış
Gul28331 kayseri erciyes tıp fakültesi. Bide adı duyulan bir yer🤬
127383 Kayseri canım
haklisinesracim zaten çok kötü durumdayım. Afedersiniz arka tarafım dışına çıktı ıkınmaktan ve masaya yattığımda artık hiç gücüm yoktu
Htcerdogn yaa çok üzüldüm 😔 doğumunu burnundan getirmişler
haklisinesracim kiz videolarda fln izliyoruz millet 20dk ikiniyor resmen