HurremSultan bende unutmaya çalışıyorum hepsini ❤️❤️
Aşırı hassas! doğum hikayem
Deemetibostnci evet gerçekten ne kadar önemli oldugunu anladım. Ben ıkınıyorum sanarken doktora göre ıkınmıyodum
Habus bende böyle düşünüyorum 🥰🥰
Leylasiva21 en güzelini yapmışsınız bende çoook pişman oldum
_Arslan_ keşke işte böyle anlasalar. Ben elimden ne geliyosa yaptım. Beceremediysem bile benim hatam değildi. Dayanamadım artık🥺
Serap-Yigit densizler. Senden bekliyceklerine sana yapıp getirmeleri gerekirken işte…
Serap-Yigit ay tövbe ben dahada normal doğum istemem😂 iyi cesaret seninki. Galiba benimde tüm yırtık hala göremedim ne haşde bilmiyorum hiç
Serap-Yigit lohusa kadından pasta börek beklemekte neyse kufretmicem
benimmdunyamm gerçekten öyleler acı çektiğini umursamadan oluğ bitsin istiyolar.
Htcerdogn o senin suçun deil o tamamen onların hatası ilk aylarimda dış gebelik diye korkutmuslardi beni eski başhekim şuan kadın doktoru şehir Hastanesi’nde adama derdimi bile anlatamadım bni bı tersledi sonra anladimki bana devlette huzur yok her hastalığa okeyde bu doğum bide psikolojik rahatsızlığım olunca daha kötü oluo insan o yüzden yolu özelde aldım ha para yetistirebiliorz mu asla ama yapicak bişey yok
Htcerdogn ben 2 ay sonra aynayla bir baktım. Allahım tansiyonlarım düştü 😂makat tarafına bakayım çok acıyor dedim. Az daha bayılacaktım 😂daha bakar mıyım 😂
_Arslan_ maalesef bekleniyor. Aynı yerde oturuyoruz karşılıklı binalarımız. Ama annemin kanser olduğunu bile bile bir lokma yemek vermediler. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Kayınvalidem sapasağlam doğum yapmadığı halde sürekli elinde kızına yemek taşıyor görüyorum 😂 olsun bana kendi akrabalarım yeter
Htcerdogn tam 30 gün önce normal doğum yapmış biri olarak yaşadıklarını hissederek okudum resmen 😖 bir an önce iyileşirsin inşallah geçmiş olsun bebeğin hayırlı olsun canım 🤲
HurremSultan çam sakurada doğum yapmışsınız sanırım biraz bahşeder misiniz hastaneden bende orada düşünüyorum
Htcerdogn gözün aydin canim saglicakla büyüt evladini.. keske herkes isini layigiyla yapabilse. Yaziklar olsun böyle doktorlara. Hastanin nazini cekemeyecektin madem kendine baska bir meslek bulsaydin. Lütfen allah askina aman neyse diyip gecmeyin nolur sikayette bulunun cezasiz kalmasin böyle sahislar!
Htcerdogn Çok üzüldüm rabbim insana önce merhamet versin nedir bu çile yani doğum kadar özel bir anı çileye çeviren doktor unutulur mu elbet biryerde karşına gelir insan insana muhtaçtır 🤲
_Arslan_ gerçekten insanları mecbur bırakıyolar. Durumu olmayan binlerce kişi var :(
Serap-Yigit ciddi misin ya. Bende şimdi bakamıyorum ama dokumunca böyle et parçaları geliyo elime sanki🥺
Neslikra06 Allah razı olsun gerçekten🥰🥰
Htcerdogn bence sakın bakma. Baygınlık tehlikesi oluyor