Htcerdogn Çok üzüldüm rabbim insana önce merhamet versin nedir bu çile yani doğum kadar özel bir anı çileye çeviren doktor unutulur mu elbet biryerde karşına gelir insan insana muhtaçtır 🤲
Aşırı hassas! doğum hikayem
_Arslan_ gerçekten insanları mecbur bırakıyolar. Durumu olmayan binlerce kişi var :(
Serap-Yigit ciddi misin ya. Bende şimdi bakamıyorum ama dokumunca böyle et parçaları geliyo elime sanki🥺
Neslikra06 Allah razı olsun gerçekten🥰🥰
Htcerdogn bence sakın bakma. Baygınlık tehlikesi oluyor
minikkusummm kendimi biraz toparlayımda bende çaresine bakmayı düşünüyorum 🥹❤️
Deletedmom2265 hayatımdaki en berbat gündü gerçekten. Hatırladıkça ağlıyprum asla unutamıycam
Serap-Yigit umarım hemen iyileşiriz
Htcerdogn ben üzerinden 8 sene geçince bebeğe karar verdim. Yani o kadar vahimdi durum 😂
eslemsi kesinlikle bin pişman oldum. Şimdide çekiyorum acı birsürü dikişim var. Sezaryen olsa en azından başında çekmezdim
Serap-Yigit bende bi o kadar beklerim😂😂
Serap-Yigit valla öyle kaynanayi eve sokmam bide pasta börek yapicam bilmiorm ya bn böyle yetismedim yani bnm.anneminde sağlığı yerinde olsun gelininede yapmaz diye dusunuorm evlenmeden önce bakamam çocuk demişti kaynanan gelsin baksın demişti sonra kaynanam sıkıntılı olunca bakarım bn bırakmam torunumu ona demeye başladı gerçekten hep diorm kötüde olsa insanın kendi annesi babası
_Arslan_ tabi canım. Kendi canın gibisi var mı?
Babam yemek yapmadığımı duyduğu gün dışarıdan yemek söyler bize. Eşim geldiğinde o da dışarıdan söyleyecek halbuki ama aç kalmayın der yemek söyler. Ne varsa kanında var
HurremSultan bende orada yapmayı düşünüyorum bugün dogumhaneyi gezdik çok güzeldi özel hastane gibi
Tugba3444 bende oyle düşünüyor um
Htcerdogn ya bu açılma icin ıkınma olayını hiç anlamadım bana hiç yaptirmadilar öyle ben 10 cm olana kadar sanciyi çektim sonra doğum masasına geçtim 1 kere ıkındım ama güçlü ıkındım kızım doğdu hatta ebe dur artık diye bağırdı kendine zarar veriyorsun çıktı çocuk dedi. Yani saatlerce ıkındırmanın ne mantığı var açıklık tam oluşmamışken yazık günah