• Doğum
  • Devlet Hastanesi'nde doğum yapmışlar bakabilir mi?

Nur123aa benide etmediler dün post açmıştım hatta bu hafta kontrolde isteyeceğim alttan muayene ağrım var diyince yapıyorlarmış sanırım ya da acilden girince

Nur123aa 41e kadar bekletmislerdi ablamj suni verdiler hissetmedi açılma olmadi sen 3 güne doguramazsn demisler ımza atio cikmisti özele gitti bebek kakasini yapms hemen sezeryana aldilar devlette beklese çocuk nolurdu allah bilir

Nur123aa 41 e kadar bekliyorlar suni veriyorlar olmaz ise sezeryan ben 41+1 de doğurdum

hunilimom desenize o zaman kendiliğinden gelmesini beklicez inşallah o kadar beklemem artık nefes alamıyorum ağırlıktan yatamıyorum kalkamıyorum 😭

Nur123aa bilirim çok zor ilk kızıma bu aylarda 40 haftalık hamileydim nefes almak bile zordu

Buseyllzr evet öyle galiba benim nst sancım çıktı ama doktor normal dedi bende anlamadım iki gündür ağrılarım var

Nur123aa devlet ilgisiz..ayrıca temiz değil(genel olarK %90ı)bence.ama istisna bi kaç yer temız ve ilgili doktorlar odalar.benım devlet korkulu rüyam.hıc gıtmedım ama tahlıl verıcektım devlette midemle alakalı koca hastanede 1 tane tuvalet var ve leş gibi burnunu tıkamadan giremezsn bayılcaktım.doktorlarıda baştan savma bakıyor.ebelerını gormedım ama bukadarı kâfi dedm.😂 hiç önermem.bızımde durmumuz mukemmel değil yanlş anlaşılmasın ama gebelik ve doğum mühim.bence….

Nur123aa beni 41+3 e kadar beklettiler sonra hemen suni sancı verdiler o da olmadı fitil verdiler öyle dogurdum

Nur123aa devlet hastanesi ultrasonla da bakıyor karnından açılma var mı diye eğer her şey normalse zaten ilk normal doğum diye diretiyor doktor.. açılman olmazsa suni sancı yada fitille açılma sağlıyorlar.. suyun gelmezse de doktor suyunu kendisi patlatıyor açıklığın olduktan sonra tabiki.. ve baktılar normal doğum gerçekleşmeyecek çok zor gerceklesmesi işte o zaman alıyorlar sezeryana.. 41+3düm ben doğum yaptığımda açıklık yokdu sancı yoktu. Suni verdiler olmadi fitille açılma oldu.. sonra keseyi patlattılar sonra zaten açıklık 9 cm dedi hemen doğdu..

Rabia-22 bulunduğunuz şehiri merak ettim doğrusu.. ben Afyonkarahisar dayım devlete gidiyorum …her katta 2 bay 2 bayan tuvaleti var tuvaletler temiz 1 klozet 2 alaturka var.. emzirme ve alt değiştirme odası bile var.. benim doğumda Allah razı olsun çok yardımcı oldular o kadar çok bağırdım ki ağrıdan kimse sesini çıkarmadı orta yaşlı bı ebe doğumu gerçekleştirdi ve bana hep az kaldı kızım bitti oldu kızım az daha sık dişini hemen bitti dedi durdu.. Allah ondan bı değil bin kere razı olsun kendi kızı gibi davrandı resmen.. 🥺

Buseyllzr aynen acilden girince yapıyorlar.. ilk nst ye aliyolar sancı düzenli olursa direk alttan muayene açıklık var mı diye bakıyorlar varsa doğum katına götürüyorlar

Nur123aa ben urla devlet hastanesinde yaptım erken başladığı için doğumum 29dan 38.haftaya kada 4cm açıklıkla gittim doktor sancın yok daha duralım baktık 3 4güne gelmiyor o zaman suni sancoyla yaparız çünkü anne karnında 1 gün dışardaki 50güne eş dedi 39 40 eğee çok sıkıntı yoksa 41e kadae gider

Nur123aa hemen hastaneye gitmeyin suyun sanciniz gelmezse evde kendi kendinizin takibini yapın sancıların sikligini takip edin kanama su gelme olacak mı onlsri takip edin ..

dml33 işte en korktuğum olay bu Allah korusun o kadar bekletmek problem

Rabia-22 ya benim gittiğim hastane temizlik konusunda çok iyi duydunuz mu bilmiyorum başakşehir çam ve sakura hastanesi pandemi hastanesiydi mükemmel görünüş olarak ama işleyiş nasıl bilmiyorum

Berfinn98 evet bir gün bile önemli diyorlar ama benim korkum farklı çok duydum 41 42 bekleyeni kakasını falan yapıyormuş bebek inşallah beklemem diyorum o kadar