Devlet Hastanesi'nde doğum yapmışlar bakabilir mi?
cansualisa özel devlet kalmadı artık bunun Allah iyi insanlarla karşılaştırsın demek daha doğru olur ☺️ bizim burda tam teşekküllü özel hastane var ablam orda doğum yaptı dikişleri mikrop kaptı o kadar da para verdiler iyi dikilmemis dava falan açılmıştı kimi devlet hastaneleri var özellerden daha güzel şans işi bu biraz canım
Nur123aa devlette cok sıkıntı ya doğum yapmak ben 40 hafta olacam hala bekletiyorlar o yüzden özele de muayene gidiyorum çocuğumun sağlığı icin
Nur123aa yani evet ama devlette çoğu doktor stajyer bu zaten korkutuyor
Nur123aa 41.haftada yatısım yapıldı benım 😇
esraklllnc çok bekletiyorlar evet o sıkıntı çok beklemek iyi değil işte
Nur123aa benim kardeşim 41haftada doğdu dediğiniz gibi yapmış kakasını ve yutmuş çok şükür bir sıkıntı olmadı midesini yıkadılar sadece
Nur123aa evet belirti yoktu agrı sancı su nişan hiç bişey. 38.haftadan sknra haftada 1 gittim. 40.haftadan sonra 2 günde 1 gitti. Ama evde bişey olursa 2 gün bekleme direk gel dediler. Kakasını yemez dimi cok korkuyorum dedim. O belli olur nst girmen için cagırıyoruz zaten. Kendinde farklılık hissedersen bekleme sakın demişlerdi. Bende bişey olmadı. Skn kontrrolümde de bişey cıkmayınca. Şu gün hazırlan gel yatısın yapılacak dediler. 🤭 22 saat suni sancı verildi 19 saat yine bişey olmadı hiç bişey hissetmedim ne olduysa son 3 saatte acılma nişan su gelişi ( yarım bardak kadar) oldu. Sonra dogum yaptım 😄 suni sancıyı o kadar abaryıyolar ki ben dedim 19 saat oldu bende bişey yok ya neden bişey hissetmiyorum diyordum hemşirelere doktora 😆 ki ben regl olurken bile sancı çekmem sancı ne bilmiyordum. O yüzden anlamıyor muyum acaba falan dedim 😄
Nur123aa 41e kadar bekletiyorlar hatta bana bi doktor 40+3 e kadar bekleyebiliriz en fazla sonrasi suni olur demişti şükür gerek kalmadan tam gununde doğurmuştum 😊
SutlacimiYedimmiBen ayy ne güzel darısı bana inşallah ☺️🌼