NurSima2605 inşallah canım hepimizin ❤️❤️❤️
Beta 5000 kese yok
aslhankrhan94 beta yukselısıyle alakalı keseyı gormek ama arkadasında 5000 oldugu ıcın gorunmesı gerek dedım doktorum 1500 ustu gorunur demıstı kendım dıs gebelık gecırdım 7 haftalık tupum patladı o yuzden bılıyorum
Annesininportakali53 dıs gebelık gecırdım degerım 15000 di
Tubakskn11 aşırı korkuttu bu yorum beni
Tubakskn11
Anladıım o kadar bilgi sahibi değildim malesef 🤔 Teşekkür ederim açıklamanız için 🌸 Çok geçmiş olsun 🙈
EsraAgah dongunuzun uzunluguda onemlı ama 5 haftalık
lacrimam amacım senı asla korkutmak degıl yanlıs anlama ben cok kotu zamanlar gecırdım ıc kanama gecırdım ve bunu dusmanım olsa yasamasını ıstemem o yuzden boyle postlar okuyunca tedbırlı olmasını ıstıyorum tabıkıde elınden bısey gelmez benım dedıgım uzerıne dus baska doktora gıt gerekırse
Tubakskn11 yarın başka bir doktora gidicem teşekkür ederim biliyorum iyi niyetle söylediğini sen bişi demesen bile ben çok korkuyorum zaten 😞 kendimizi çok hazırlamıştık çok mutlu olmuştuk ters bişi olursa çok üzülürüz
lacrimam sen içini ferah tut bir kaç gün bekle bence sonra tekrar git. Bır de devlete mi gittin ilk özele mi bizim buradaki devlet hastanesinin cihazı çok iyi bir şey değil di o yüzden geç görüldüğünü düşünüyorum. Daha sonra özele gittik son teknoloji bir cihaz vardı 6. Hafta da karnıma cihazı koyar koymaz görmüştüm hatta kalp hareketleri bile net seçiliyordu
lacrimam sakın uzulme hersey allahtan tek tupum yok dıye sansın %50 ye dustu dedıler sol tupum alınmıstı o taraftan yumurtlama oldugu ay olmaz dedıler 5 ay sonra hamıle kaldım hemde o taraftan gelıyor bu ay yumurta dedıklerınde Sakın ısyana etme ne olursa olsun ınsallah saglıklı gebelıktır yarın gorunur bunları konusuyor olmayız🙏🏻
Gizemgksnmz özele gittim canım ama başka bir doktora daha gidicem çok üzgünüm cidden uyuyamıyorum
Tubakskn11 tabi asla isyan değil ama çok mutlu olmuştuk ikimizde çok istiyorduk o yüzden şoka falan girdik herhalde
Bellacaio bana da doktorum dedi rahmin sol tarafa kaymış bir bilginiz varmı ?
Kızçelerimmmmm bugün başka doktora gittim keseyi gördükkkkkk her şey normalmiş cihazdan kaynaklı galiba ne kolay cidden çat diye dış gebelik demek çok üzdü valla bizi, umarım her şey çok güzel olur hepimiz için hepiniz çok destek oldunuz moral verdiniz çok teşekkür ederiiimm