Beta 5000 kese yok
lacrimam benım de betam 3600lere gelmişti ama düzensiz yükseldi kese görünmedi sonra yatış yaptık dış gebelikten betamda düşmeye baslamıstı çünkü
Duygucancan 84le öğrendik iki gün sonra 284 oldu bugün 7541 ilk artış için güzel demişlerdi ama çok yükselmiş bi anda
Bende göremedim daha keseyi beta 367 ilk önce gittim doktorum göremedi
Tubakskn11 meraba ben en son 28 Nisan da regl oldum dün tahlil yaptırdım değerim 1206,47 cikti hastaneye henüz gidemiyorum sizce kaç haftalik hamileyimdir
NurSima2605 umarım huzur içinde geçer hamileliğin en yakında zamanda keseyi de bebişi de görürsün stressiz misss gibi geçsin ❤️
- Düzenlendi
lacrimam ben 7 ay önce kaybettim bebeğimi 11. Haftada kalbi durdu pıhtılaşma varmış bende. Sende detaylı kan tahlilini yaptırıp b12 ve pıhtılaşmaya baktır derim beni kimse yönlermemişti doktorumda çok ilgisizdi hatta kan sonucunda tiroid yüksek çıkmıştı ona bile önemli değil diyip dikkate almamıştı. Şimdi 4 aydır yeniden deniyoruz inşllah tekrar olur. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz canım içini rahat tut
lacrimam Allah razı olsun canım inşaAllah seninde öyle bütün hamile annelerin hayırlısıyla kucağına aldığı günü nasip etsin inşaAllah 🤲🏻🥰❤️
Gizemgksnmz aynen böyle bir şeyler okumuştum o yüzden doktora söyledim şimdilik istemedi bir şey umarım en kısa zamanda hayırlısıyla olur bebişin bin bir türlü şey geliyor insanın aklına
NurSima2605 inşallah canım hepimizin ❤️❤️❤️
aslhankrhan94 beta yukselısıyle alakalı keseyı gormek ama arkadasında 5000 oldugu ıcın gorunmesı gerek dedım doktorum 1500 ustu gorunur demıstı kendım dıs gebelık gecırdım 7 haftalık tupum patladı o yuzden bılıyorum
Annesininportakali53 dıs gebelık gecırdım degerım 15000 di
Tubakskn11 aşırı korkuttu bu yorum beni
Tubakskn11
Anladıım o kadar bilgi sahibi değildim malesef 🤔 Teşekkür ederim açıklamanız için 🌸 Çok geçmiş olsun 🙈
EsraAgah dongunuzun uzunluguda onemlı ama 5 haftalık
lacrimam amacım senı asla korkutmak degıl yanlıs anlama ben cok kotu zamanlar gecırdım ıc kanama gecırdım ve bunu dusmanım olsa yasamasını ıstemem o yuzden boyle postlar okuyunca tedbırlı olmasını ıstıyorum tabıkıde elınden bısey gelmez benım dedıgım uzerıne dus baska doktora gıt gerekırse
Tubakskn11 yarın başka bir doktora gidicem teşekkür ederim biliyorum iyi niyetle söylediğini sen bişi demesen bile ben çok korkuyorum zaten 😞 kendimizi çok hazırlamıştık çok mutlu olmuştuk ters bişi olursa çok üzülürüz
lacrimam sen içini ferah tut bir kaç gün bekle bence sonra tekrar git. Bır de devlete mi gittin ilk özele mi bizim buradaki devlet hastanesinin cihazı çok iyi bir şey değil di o yüzden geç görüldüğünü düşünüyorum. Daha sonra özele gittik son teknoloji bir cihaz vardı 6. Hafta da karnıma cihazı koyar koymaz görmüştüm hatta kalp hareketleri bile net seçiliyordu