lacrimam Merhaba durumunuz hakkinda yorum yapamam ancak kendi oykumu anlatabilirim. 5. Haftanin sonunda beta hcg degerim 9 bine kadar cikmisti artiş cok muntazamdi ancak kese gorunmedi. Dis gebelik gibi gorunmuyor dedi doktorlar. Sabah aksam beta olcup kese gormeyi denedik. Gorulemedi. Rahimde kalinlasma gayet bebek var gibiydi. Tum degerlerim gebelik ile uyumluydu, agri, kanama hicbir bulgu yoktu ancak kese gorulemeyince doktorum cok bekletmeden kurtaj olmalisin dedi. Oncesinde metotreksat adli bir kemoterapi ignesi yapildi, yapinin nerede buyudugu bilinmedigi icin. Sonraki gun hemen kurtaj oldum. 1 hafta olmadan beta 200 e dustu. Yapilan igne sebebiyle 6 ay gebelik dusunmemek gerekli dedi doktor. Benim yasadigim olayin adi Yeri Bilinmeyen Gebelik (Pregnancy Unknown Location-PUL) imis. Bu forumda bu taniyi alan biriyle karsilasmadim.
Siz Insallah yakinda keseyi gorursunuz🤗

Nbda gerçekten çok üzücü bir durum yaşadıklarınız umarım gönlünce olur her şey bende en kısa zamanda görürüm bebişi ❤️

• Nbda bunu yanıtladı.
    • Nbda bunu beğendi.

lacrimam kadından kadına fark ediyor canım üzülme beta herkeste aynı olucak diye bisey yok

lacrimam Cok tesekkurler su an 6+2 deyim, yarin kalp atisi dinlemeyi bekliyoruz. Insallah hepimiz icin hersey yolunda gider🌷

lacrimam gec dollenme olmuş olabilir canım canını sıkma dış gebelik olduğunu sanmıyorum değer böyle yükselmez başka hastaneye git bazıları iyi göremiyor malesef çünkü küçücük birsey oluyor ben 4+2 de gördük minicikti valla 6.40 mmdi

lacrimam
            Maalesef olabılır yada daha guzelı ıkız veya coğul gebelıktır camımm

Nbda keseyi göreyim inşallah az da kalp atışına stres yaparım artık 😂😂 bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah ❤️❤️❤️

lacrimam karnından mı bakıldı? Ben 12. Haftaya kadar 2 gebeliktede vajinal bakıldım çünkü rahmim ters karnımdan görünmüyordu.

lacrimam canım benimde öyle olmuştu 5+2 de kese görünmedi 2 gün sonra tekrar gel dedi ozaman gözükmüştü inşllah senin de gözükür benim beta 7000 falandı göründüğünde hatta ilk asistanı alttan baktı göremedi kese yok diyince doktor nasıl olmaz görünmesi lazım bu değere diyip kendisi baktı ve gördü

Gizemgksnmz çok teşekkür ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın bekliyoruz artık yapçak bişi yok zaten 😩