Hazalaskin evet canım bence doğum başlamış. Aynı şeyler bendede oldu cunku
Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili
- Düzenlendi
Tuba1422 valla benım ebem bana sormadan yaptı zaten. Bılmıyorum 🤷🏻♀️ Ben zaten isteyecektim ama ben demeden bana süreci nasıl ilerleyecegımizi anlattı
busekoraltan aşırı soğuk kanlıyım normalde de ferah şuanlık inşallah 🤲🏻♥️😘
Hazalaskin bence isteyeceksin. Sonra iyiki diyeceksin. Risk filan çok araştırmayın ya. Abartılı bırsey yok bence 🤷🏻♀️
Deletedmom73711 çok sağolun. İzmir medicanada doğum yaptım ben
busekoraltan ay inşallah canım yürüyüş yaptım squat yaptım sanki biraz sancım da arttı gibi ama hala dayanılmaz değil ve düzensiz
03_ilknur 10 cm açıklık olduğunda yırtılmama garantisi yokki ama 😀 bebek iri olabiliyor yada çok zorlanma olabılıyor. Benım ufaklık 3300 gr doğdu. Evet ağrılı bir süreç 3 cm e kadar dayanabıldım sonra zaten epidural takıldı. Ikınma hissi en son aşamada geliyor onu hısedıyorsun. Belde agrı fılan kalmadı benım
Hazalaskin benım ılk gecem öyleydı ertesı günü doğum yaptım. Hayırlı haberlerını bekliyorum 🙈
busekoraltan öyle tabi canım bilinmezlik işte insan tecrübe etmeden korkuyor 🤷🏻♀️
busekoraltan haber vericem mutlaka inşallah sabaha kalmaz doğururum 🥰
Hazalaskin dualarım seninle 🙈
busekoraltan teşekkür ederim 🥰
busekoraltan epudırali yerleştirirken acıdı mı lokal uyuşturuyoruz takarken dediler ama korkuyorum bende yarın gideceğim sezaryen için epudirali taktırsam mı bilemedim korkuyorum
Ekosi yok acımadı hıssetmedım ben
busekoraltan bekliyorum ama hala sancım falan yok hiçbir şey yok
Larakaya teşekkür ederim. Yok bel agrım sırt agrım olmadı hiç
busekoraltan Ya doğrudur evet ama insan yine de korkuyor ister istemez çünkü etin en acıdığı yeri orasıdır diye
Hazalaskin sanciniz nasil oluyor acaba
busekoraltan igneden dolayı dogum esnasın da bişey hissetmiyorsun demi