• Doğum Hikayeleri
  • Pozitif Normal Doğum Hikayem🌸 Epiduralli, suni sancılı, epizyotomili

Okuyunca mutlu oldum. Şahsen normal doğum isteyip ama korkan biri olarak şu an birazcık rahatladım 🙈 Umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻

busekoraltan gözünüz aydın geçmiş olsun.Dikiş atılırken acıdımı peki?

busekoraltan bende epidural istiyorum ama korkuttular ıkınamiyorsun hissetmiyorsun vakumla cekiyorlar gibi vs vs bu konu hakkında ne diyorsun .bu arada hayırlı uğurlu olsun

Birgul, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Tuba1422 valla benım ebem bana sormadan yaptı zaten. Bılmıyorum 🤷🏻‍♀️ Ben zaten isteyecektim ama ben demeden bana süreci nasıl ilerleyecegımizi anlattı

Hazalaskin bence isteyeceksin. Sonra iyiki diyeceksin. Risk filan çok araştırmayın ya. Abartılı bırsey yok bence 🤷🏻‍♀️

busekoraltan ay inşallah canım yürüyüş yaptım squat yaptım sanki biraz sancım da arttı gibi ama hala dayanılmaz değil ve düzensiz

03_ilknur 10 cm açıklık olduğunda yırtılmama garantisi yokki ama 😀 bebek iri olabiliyor yada çok zorlanma olabılıyor. Benım ufaklık 3300 gr doğdu. Evet ağrılı bir süreç 3 cm e kadar dayanabıldım sonra zaten epidural takıldı. Ikınma hissi en son aşamada geliyor onu hısedıyorsun. Belde agrı fılan kalmadı benım

busekoraltan epudırali yerleştirirken acıdı mı lokal uyuşturuyoruz takarken dediler ama korkuyorum bende yarın gideceğim sezaryen için epudirali taktırsam mı bilemedim korkuyorum