Yesilim23 37 haftadayım ne yemek yapasım var ne yiyesim var yataktan kalkıp salonda uyuyorum salondan kalkıp yatakta uyuyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok heryerim ağrıyor ama mecbur yapıcaz yemeği kocam iştem gelince aç kalsın istemem bugün menüde ezogelin çorba çiğer ve patates kızartması var yanına da buz gibi limonata yeter valla
bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?
bende barbunya pilav ve cacık yapıcam yeter herhalde kendim sürekli patates kızartması yemek istiyorummmm🤣🤣
annesinin_beybisi bende gelem miiiiii😂😂😂😂
Yesilim23 taze fasulye pilav yoğurt 🤣
Minnosmomm aynen bebde ya okadar sıcak ki canim bisey istemiyor bir haftada bebegim sadece 100 gram almis bende 2 kilo vermişim
Yesilim23 yayla çorbası
Çökertme kebabı
Karpuz
Salata😁
Yesilim23 her gün problem oldu bu ara 1 buçuk yaşında oğlum var 31 haftalık hamileyim bu sıcakta yemek yenmiyor eşim babannuş yap dedi ayran karpuz falan.hafif bir yemektir hatta mezedir iskenderunda
Deletedmom73711 bizde oyleyız.eşim yağlı yemekler istemıyor yenmıyor.bende çay börek yapıyorum karpuz kavun.mantı olabılır.kızartma yapıp yoğurtluyorm makarna yanına.valla yenmıo ağır yemekler.
Busra_sansar Biz de sürekli yaparız, böyle hafif ve lezzetli şeylere bayılıyoruz😂😍
Yesilim23 bizde taze fasulye ve pilav var yanına ayran veya cacık 🥰
Rabia-22 Aynen öyle, ben zaten serklajlıyım çok ayakta duramıyorum en basit ne varsa onu yapıp yiyoruz. Kahvaltı yapmayıda çok seviyoruz kahvaltı bile yapıyoruz akşamları😂😍
Bizde genelde hafif tercih ediyoruz mutfağa dahi girmek istemiyorum insanın buzdolabindan midesi bulanır mi 😔 patates kavurma cacık bugün ki yemeğimiz
Yesilim23 valla bu havada soğuk yoğurt çorbası çok iyi gidiyor😀
Yesilim23
Son günlerimiz bebiş kilo alsın diye yemek yapıyorum ben. Tavsiyemdir son haftalar gerçekten güzel alıyorlar. Yeşil mercimekli bulgur pilavı, taze fasulye, bol yeşil salata yoğurt (koyun keçi) kayısı hoşafı