• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Yesilim23
Mercimek Çorbası
Biber dolması
Cacık
Tatlı yok😄

Yesilim23 yazın semizotu,soğuk çorba( taze naneli),biber dolması,taze fasülye,patates salata,yoğurtlu makarna…En favori yemeklerim bunlar..

Burda yemek listelerini gördükçe acıktım kızlarrr😂😂

Yesilim23 dünden kalma yemeklerim var
Taze fasulye
Pilav
Çilekli semizotu salatası yapcam geçen instagramda görmüştüm

Bende domates soslu makarna
Tabun ciğeri kavurcam
Mercimek çorbası yaparim kola da var yeterli 😫 saat 5 gibi başlayınca daha rahat serin oluyor biraz en azindan. Zaten son 3 günün kalmış ayağı kalkmaya korkuyorum baskı yapıyor yemeği birakip wc ye gidiyorum😨

Ispanak yemegi
Makarna
Havuc tarator
Karpuz❤️🙏🏼

Miray31 yufkayı 3 bölüp büzüyorsunuz dip dibe sonra üzeri icin 1 yumurta yarım çay bardağı sıvı yağ 1bucuk bardağı yoğurt 1 çay bardağı süt varsa iki kaşık kaymak birazda peynirli ufalaya bilirsiniz.buzdugunuz yufkaların üzerine dökün zaten fırına atın üzeri kızarınca çıkartın 4 yufka kullanıyorum ben büyük borcamda kulladiginiz miktarları değiştirebilirsiniz.internette var nasıl yapıldığına bı bakın . afiyet olsun yaparsanız.iskenderundayim aynı şehirdeysek yapayım gondereyim

Yesilim23
    Domatesli makarna
    Kıymalı bezelye
    Közlenmiş domates biber Çorbası

• [silindi]

Bizde patates kavurmasi derler , onu yapicam yaninada cacik. Yeter bize, bu sicakta cok bile :D

Deletedmom73711 ahahah bizde.😂😂akşam kahvaltımı yapılır dıyenlere cevabım,yess baby yapılır😂😂😂💁🏼‍♀️

Yesilim23 hiç bir şey midem bulanıyor artık dayanamıyorum yorgunum kötüyüm mutfaga giremiyorum 😫😫

kadriye007 ay iyi fikir. İşten eve gidiyorum yol boyu ne yapsam diye düşündüm. İyi ki buraya bakmışım🙆‍♀️😅

Yesilim23 bugün mantı ve peynirli kabak sandal vardı az bisey de karışık kızartma vardı dünden yarına tavuk bonfile yapacağım ızgara tavada yanına meyhane pilavı yapacağım salata bir de

acemianneee_31 aaa bende Adana’dan geldim eşim buralı millet parkı Park Forbes tarafıyız hatta iş yerimizde carsidaydi bilirsiniz belki matmazelin çantaları hatta öyle tanıyor herkes bizi 😄😄

Arzukeskin yaaa çok teşekkür ederim 🙏🌺 maalesef ama adanaliyim bende 🥰