bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?
Yesilim23 ben artık yemek yiyemiyorum hep aparatif şeyler tercih ediyorum sırf bebekten sağlıklı şeyler yemeğe çalışıyorum eşim de ne isterse onu yapıyorum valla ben sadece çorba devam salata🥲😂
Yesilim23 benim bu haftanin menusu tazefasulye - tavuklu bezelye - barbunya
Yanlarina da artik bulgur pilavi cacik vs
Ne yapcam bacım diyet var çocuklara yemek bana domates ekmek🤭
Ececan2505 sizde bizim gibi sebze yemeği ağırlığı besleniyorsunuz 🥰
Deletedmom73711 yakınmış neyse ki ama soğuk soğuk bayılırım ya 😅
sunset_momy evet ozellikle sicaklarda 😊
Sonundabende ilk hamileligimde sürekli çıkarırdım sabahları özellikle, bunda bulantı var surekli hiç geçmiyor
Cananyildiz Bizim menü de bugün böyleydi 😁💚
Deletedmom73711 yazın bizde de böyle valla hafif mezeler, salatalar, zeytinyağlı dolma falan hep hafif şeylere kaçıyoruz
Yemek yapmıyorum 😍😍😍 gorumcelerim hal ediyorlar. Yanlarına taşındık. Bakalım doğumdan sonra hepsi benden beklemezse iyi🙈😃
Elizzannesi siz kaçıncı haftadasiniz
zehraduman En güzeli, serin serin iyi gidiyor😍
Kvrckmom Ben de çok severim, ayıptır söylemesi yarma ısladım yarına yapacağım nasipse🙊❤️
Ben de yemek yapamıyorum mutfağın yanından geçsem kusmaya başlıyorum 😑 Eşimden Allah razı olsun 10 gündür evin hanımı oldu temizlik,çamaşır,bulaşık,yemek her şey onda 🤣 Ben zaten normal beslenemiyorum bugün gittim yine serum takıldı 🥺
Deletedmom73711 valla ben de yapayım diyorum da yarın evde olmayacağım akşam da arkadaşa davetliyiz. Bir sonraki güne artık bizde 😂😂
@JaDe80 Salyangoz makarna var kıymadan manti içi gibi hazırlıyorsun sonra makarnanın içini dolduruyorsun tencereye su alıp içine pulbiber nane tuz sıvı yağ koyuyorsun makarna dolmasını pişiriyorsun sonra sarımsaklı yoğurtla servis ediyorum 😂 soslu falan efsane oluyor kime yaptıysam bayıla bayıla yedi 🥰😂