• Öneri
  • bu sıcak havalarda ne yemek yapıcaksınız?

Eminecak 32 haftada bende aynı durumdayım daha doğuma var şimdiden böyle olduysam 37 38de ne yapicam acaba biraz ayakta dursam hemen şişiyor 🤦🏼‍♀️

Suskungezeve keşkek mii bayılırım 🥲🤤 ama dikkat edin çok şişkinlik yapıyor geçenlerde bende yapıp yedim mide şişkinliğinden ağrısından duramadım 🤦🏼‍♀️

Yesilim23 yazın sulu yemekler ağır geliyor yoğurtlu karışık kızartma menemen makarna salatası pizza vs yapıyorum eşim olmasa bunları da yapmam hergun karpuz peynir domates ve bol yeşillik olsun 3 öğün yerim 🤭

Yesilim23 37 haftadayım ne yemek yapasım var ne yiyesim var yataktan kalkıp salonda uyuyorum salondan kalkıp yatakta uyuyorum elimi kolumu kaldıracak halim yok heryerim ağrıyor ama mecbur yapıcaz yemeği kocam iştem gelince aç kalsın istemem bugün menüde ezogelin çorba çiğer ve patates kızartması var yanına da buz gibi limonata yeter valla

bende barbunya pilav ve cacık yapıcam yeter herhalde kendim sürekli patates kızartması yemek istiyorummmm🤣🤣

Yesilim23
      taze fasulye
      Karnıyarık
      Tavuklu ayran çorbası
      Pilav
      Cacık
      Misafir gelebilir diye fazla fazla yaptım 🤗

Minnosmomm aynen bebde ya okadar sıcak ki canim bisey istemiyor bir haftada bebegim sadece 100 gram almis bende 2 kilo vermişim