XGoncaa aa letgoya bakmadım oraya da bakayım mantıklı 🙈 dolapta iade olmuyor çünkü hemen onaylanıyor

Zeynepp97 o zaman alayım ya en azından yemeklerden ayrı yerde toplanır banyoya koyarım

Nur171717 valla ben olduğuna karar verdim alacağım en azından yemeklerden ayrı yerde durur dedim kaka sonuçta yani

Denzk yok zaten mutfak çöpüne atılmaz . Ayrı küçük pudra kokulu bebek bezi çöp poşetleri var günlük atılırsa bez mantıklı olabilir onlar . Bizim her katta çöp kovası var günlük atabilirim mesela . 100 adetini 25 TL ye almıştım çöp poşetinin . Diğeri de bez le işimiz bitince normal çöp kovası olarak kullanırsa mantıklı olabilir çünkü 300 küsür baya pahalı bi de beş ay öncesine kadar 170 TL felandı e bebekte indirimde

Nur171717 Aa uygunmuş baya niye bu kadar zam geldi ki bir anda önceden bilmiyodum ben böyle bişey olduğunu yeni öğrendim. Kedide alıcam ben onun kakasını falan da atarım diye düşünüyorum ya

Denzk aynen ben daha düşer bir daha indirim girer diye pek sallamamıştım

Denzk bende aldım içinde 1 paket poşet çıktı poşeti e bebekte indirime giriyo. Daha kullanmadım Doğumu bekliyorum ama kullanan herkes çok memnun kokuyu dışarı vermiyo 😊

Momoztkn şuan ikinci %40 indirimli ama poşetle alınabilir aslında

@Denzk

Ben ikinci elini 80 tl ye almıştım çokta temizdi bence kesinlikle 300 küsür lira vermeyin ikinci el alın. Poşet olarakta dolapta muadili var onu alabilirsiniz. Bence koku vermemesi çok iyi. Her alt değiştirmede poşete koyup ağzını bağlamaya, balkona veya çöpe koymaya gerek kaşmaz

Denzk tam bir kurtarıcı, poşet olarak muadilleri var daha uyguna, iyi ki almışız dediğimiz bir ürün

Nezii evet ikinci el alacağım kullanılmamışlarda var orada

Denzk kesinlikle değer.. korbellden önce banyodaki normal çöpe atıyordum bezleri, başka çöpleri atmak için her açışımızda yüzümüze yüzümüze kokuyordu bezler, çok sık poşet değiştirmek gerekiyordu. Şimdi asla öyle bi durum yok. 3-4 günde ancak doluyor ve sıfır koku. Muadil poşetlerden kullanıyorum orijinalden hiç farkı yok.

gmzzn poşetini 3-4 günde mi yeniliyorsunuz? Bazıları 1-2 ay gidiyor poşet demiş

Denzk yok yok takılan poşet kartuşu 1-2 ay gidiyor. Kovanın dolmasından bahsettim ben. 3-4 günde bir ancak doluyor kova, hiç koku çıkarmadan..

gmzzn aa anladım ben sadece tek poşet sanıyordum onu kartuş muymuş ☺️ O zaman iyi

Denzk ben kullanıyorum canim oğlum 22 aylık evimde balkon yok diye almistim gercekten cok memnunum evin icinde dolana kadarda atmıyorum dışarıya hic koku vermiyor 😊 tabiki sen kapagi acinci bi zehirleniyorsun 😅

ezgimm0027 😂😂😂 dolaptan 2. El almaya karar verdim ama onlarda abartmış aynı fiyata satıyorlar 🙈 mağazayla aynı fiyat nerdeyse

Denzk ben aldığımda 100tlydi fiyati 😊 suan cok artmis gercekten