Korbell çöp kovası
Denzk yok zaten mutfak çöpüne atılmaz . Ayrı küçük pudra kokulu bebek bezi çöp poşetleri var günlük atılırsa bez mantıklı olabilir onlar . Bizim her katta çöp kovası var günlük atabilirim mesela . 100 adetini 25 TL ye almıştım çöp poşetinin . Diğeri de bez le işimiz bitince normal çöp kovası olarak kullanırsa mantıklı olabilir çünkü 300 küsür baya pahalı bi de beş ay öncesine kadar 170 TL felandı e bebekte indirimde
Denzk aynen ben daha düşer bir daha indirim girer diye pek sallamamıştım
Denzk tam bir kurtarıcı, poşet olarak muadilleri var daha uyguna, iyi ki almışız dediğimiz bir ürün
Elfs Ne aldınız acaba normal poşet olurmu ona
Qwwertyvjh https://ty.gl/xsslewb0gv ben bu ürünü aldım. Kendi poşetinin muadili diyorlar. Normal çöp poşeti de olur ama koku olayı nasıl olur onu bilmiyorum.
Denzk kesinlikle değer.. korbellden önce banyodaki normal çöpe atıyordum bezleri, başka çöpleri atmak için her açışımızda yüzümüze yüzümüze kokuyordu bezler, çok sık poşet değiştirmek gerekiyordu. Şimdi asla öyle bi durum yok. 3-4 günde ancak doluyor ve sıfır koku. Muadil poşetlerden kullanıyorum orijinalden hiç farkı yok.
Denzk ben kullanıyorum canim oğlum 22 aylık evimde balkon yok diye almistim gercekten cok memnunum evin icinde dolana kadarda atmıyorum dışarıya hic koku vermiyor 😊 tabiki sen kapagi acinci bi zehirleniyorsun 😅
ezgimm0027 😂😂😂 dolaptan 2. El almaya karar verdim ama onlarda abartmış aynı fiyata satıyorlar 🙈 mağazayla aynı fiyat nerdeyse
Denzk ben aldığımda 100tlydi fiyati 😊 suan cok artmis gercekten