Denzk bende kararsız kaldım sonra da fiyatı baya arttı . Kokulu çöp poşeti aldım pudra kokulu bir yer de onları tavsiye etmişlerdi . Kullanınca anlarız artık ihtiyaç varmıymış yokmuymuş 😀

Denzk ben çok istiyordum ama sonradan çöp poşeti sorunu kafamı karıştırdı bende bir çöp kovası aldım içine kokulu çöp poşeti aldım koku sızdırmıyor

Denzk inşallah bulursunuz indirime girer inşallah

Denzk tam da engellemiyo bence sıfır koku değil ama baya tutuyo kokuyu doğru

Denzk Aynen öyle uçtu fiyatlar bende bunu geçen sene almıştım o zaman daha uygundu tabiki , ama ciddi anlamda kokuyu hiç dışarıya vermiyor 😂

Bende yeni aldım dolaptan falan bakmıştım kargoda kırılır diye letgoda buldum çok kullanışlı görünüyo şuan 320lira fiyatı ben 150liraya almıştım. Tertemizde kullanmışlar sıfır gibiydi..ikinci el düşünebilirsin

XGoncaa aa letgoya bakmadım oraya da bakayım mantıklı 🙈 dolapta iade olmuyor çünkü hemen onaylanıyor

Zeynepp97 o zaman alayım ya en azından yemeklerden ayrı yerde toplanır banyoya koyarım

Nur171717 valla ben olduğuna karar verdim alacağım en azından yemeklerden ayrı yerde durur dedim kaka sonuçta yani

Denzk yok zaten mutfak çöpüne atılmaz . Ayrı küçük pudra kokulu bebek bezi çöp poşetleri var günlük atılırsa bez mantıklı olabilir onlar . Bizim her katta çöp kovası var günlük atabilirim mesela . 100 adetini 25 TL ye almıştım çöp poşetinin . Diğeri de bez le işimiz bitince normal çöp kovası olarak kullanırsa mantıklı olabilir çünkü 300 küsür baya pahalı bi de beş ay öncesine kadar 170 TL felandı e bebekte indirimde

Nur171717 Aa uygunmuş baya niye bu kadar zam geldi ki bir anda önceden bilmiyodum ben böyle bişey olduğunu yeni öğrendim. Kedide alıcam ben onun kakasını falan da atarım diye düşünüyorum ya

Denzk aynen ben daha düşer bir daha indirim girer diye pek sallamamıştım

Denzk bende aldım içinde 1 paket poşet çıktı poşeti e bebekte indirime giriyo. Daha kullanmadım Doğumu bekliyorum ama kullanan herkes çok memnun kokuyu dışarı vermiyo 😊

Momoztkn şuan ikinci %40 indirimli ama poşetle alınabilir aslında

@Denzk

Ben ikinci elini 80 tl ye almıştım çokta temizdi bence kesinlikle 300 küsür lira vermeyin ikinci el alın. Poşet olarakta dolapta muadili var onu alabilirsiniz. Bence koku vermemesi çok iyi. Her alt değiştirmede poşete koyup ağzını bağlamaya, balkona veya çöpe koymaya gerek kaşmaz

Denzk tam bir kurtarıcı, poşet olarak muadilleri var daha uyguna, iyi ki almışız dediğimiz bir ürün

Nezii evet ikinci el alacağım kullanılmamışlarda var orada

Denzk kesinlikle değer.. korbellden önce banyodaki normal çöpe atıyordum bezleri, başka çöpleri atmak için her açışımızda yüzümüze yüzümüze kokuyordu bezler, çok sık poşet değiştirmek gerekiyordu. Şimdi asla öyle bi durum yok. 3-4 günde ancak doluyor ve sıfır koku. Muadil poşetlerden kullanıyorum orijinalden hiç farkı yok.