Arkadaşlar e bebekte gördüm kullanan var mı poşeti ve kovası aşırı pahalı yani değer mi sizce?

Denzk çöp kovasını aldım daha kullanmadım kuzenim kullanıyordu memnundu. Çöp poşeti olarak muadil olarak önerilen memnun olunan bir poşet aldım daha uygun.

Elfs yerli üretim olan mı dolapta falan da satılıyor bende onlardan almayı düşünüyorum

• Elfs bunu yanıtladı.

Denzk alacak olursanız kuponu var 100 liraya 5 lira onu da kullanın.

Elfs çöp kutusunu ne kadara aldınız indirime giriyor mu ☺️

• Elfs bunu yanıtladı.

Denzk ya bana hediye geldi. Bebeğin bezlerini bi arada toplamak açısından falan acayip pratik ama olmasa da olur bence onun yerine normal Bi kova da alınabilir diye düşünüyorum

Denzk Ben çöp kovasını kullanıyorum çok memnunum hiç bir şekilde kokuyu dışarıya vermiyor aldığım en mantıklı şey kesinlikle , çöp poşeti olarak da trendyolda vs muadili var ben ordan alıyorum ,normal çöp poşeti ile bile kullanıyorum arada hepsi oluyor yani ☺️

Denzk çöp kovasını 250 liraya şubat ayında almışım ebebekten ben genelde alışverişimi şubat ayında yaptım o zaman indirim vardı şimdi her şey çok pahalı maalesef.

Denzk ebebekten 250 TL ye almıştık biz ama henüz kullanmadım çöp poşeti olarak korbel uyumlu yerli malı olanı aldık memnun kalırız inşallah 😊

Elfs ay evet yaa 2. El baktım ama düzgün bişey bulamadım

• Elfs bunu yanıtladı.
                  • Elfs bunu beğendi.

Merveberill koku çıkmasın yeter bir de yaz geldi kedi kakası bile balkonda olmasına rağmen iğrenç kokuyordu geçen yaz

Zeynepp97 koku vermesin yeterli zaten ☺️ Ay aynı boyda düz çöp kovası bile 100 tl olmuş delirmiş bunlar

Denzk ben onun yerine normal çöp kovası aldım. Gayette memnunum koku falan salmıyor. O kadar para vermeye gerek yok bence normal çöp kovaları da aynı işlevi yapıyor 😁

Denzk bizde koku çıkmaması için istiyorduk indirimde yakalayınca hemen alalım dedik

Denzk bende kararsız kaldım sonra da fiyatı baya arttı . Kokulu çöp poşeti aldım pudra kokulu bir yer de onları tavsiye etmişlerdi . Kullanınca anlarız artık ihtiyaç varmıymış yokmuymuş 😀

Denzk ben çok istiyordum ama sonradan çöp poşeti sorunu kafamı karıştırdı bende bir çöp kovası aldım içine kokulu çöp poşeti aldım koku sızdırmıyor

Denzk inşallah bulursunuz indirime girer inşallah