Patito__ zehir değil sonucta günde 2 taneye kadar bile müsade ediyolar sadece kafein oldugu için cok içmeyin diyolar riske atcak kadar önemli bişe Yok bende içiyorum arada
türk kahvesi
hiloo doktorun yokmu ona sorsan en iyi cevabı o verir
burcuozturk zehir deil elbette belirttigim gibi icenler var iyi oku bnm dusugum oldugu icin dha once ozenli davraniuorum kapiş
burcuozturk herşeyi doktora sormaktan doktorda diyecek bıktım senden diye 😂😂 çekiniyorum sormaya
Patito__ düşüğün oldgunu yazmamıssn bende bu kadar sıkma diye öyle söyledm ama öyleyse kendni koru istedgn gibi
hiloo ben ilk 3 ay içmemiştim canım riskli bir hamileliğim vardı. Fakat doktor ona rağmen günde 1 tane içebilirsin çok canın isterse demişti.Normalde günde 3 tane içerim çünkü ☺️ Çayı da bir çay bardağı demini geçmicek şekilde içebilirsin derdi. Çay tüketimi hiç yapmam. Fakat şuan riskimde kalmadığı İçin günde 1 tane içiyorum bazen 2ye bile çıkabiliyor.
Evet hiç sakıncası yok diyenlere bakmayın. Bebeğe zararı yok.. ben 9 ay boyunca içtim. Ama gel gelelim 2 aylık oğlum hiç uyku bilmiyor 😂
hiloo ben ilk 3 ay bitene kadar içmedim her ihtimale karşı canım. günde bi tane içilebilirmiş, günlük bi kafein dozu var işte ama çikolatada da kafein var çayda kahvede.. sınırı aşmadıkça sıkıntı olmaz 😊
Patito__ benim daha önce 3 düşüğüm var . Ama doktorum günde bir fincan türk kahvesinin zaarı olmayacağını söyledi . Ayrıca gebede olsak belli bi oranda kafein alabiliyoruz araştırmanızı tavsiye ederim . Bunlar işin zevki hergün içmesenizde canınız çektiğinde içebilirsnz ben çayda içiyorum sabah kahvaltıda açık çay . Kola nescafe vs. Bunlar zararlı olabilir . Ama ben türk kahvesini su yerine sütle yapıyorum çok daha faydalı olduğunu düşünyrum . Kendimizi bu kadar sıkmayalım biz iyi olursak bebeklermiz iyi olur
Muhammedamine yani cvbnizi hic okumadn cvp veriorm bn zarrli demedm kendm tercih etmiyorum ozenli davrniorm BU BENİM TERCİHİM
hiloo 8 aydır 1 kere içtim. Doktorum önermedi.
Her gün 1 fincanı geçmemek şartıyla içiyorum içmegim günlerde var tabi ama haftada 3-4 kesin içiyorumdr bi sıkıntı olmadı.
hiloo sıkıntı olmaz zaten kahve kafein içerdiğinden dolayı fazlası zarar diyorlar ama günde bir fincan bile günlük kafein miktarını geçmez ben de çok severdim ama sonra tiksindim kahvenin kokusundan yeni geçti tiksinmem bu aralar da her gün sütün içine azıcık Türk kahvesi atıp içmeye başladım çok canım cekiyor öyle sütlü kahveyi🤗
hiloo ben doktoruma sormustum ilk hamileligimi ögrendigim zamanlarda doktorum 1 fincan icebilirsin abartmaman sartiyla sorun olmaz demisti :)) Ama abartma diyede tekrar ekledi :D nasil istekli sorduysam cok icmiyim diye uyardi :D arkadaslarim hep icme direkt bebege gittigi icin plesentanin tutunamamasina sebeb oluyor dediler o yuzden doktora sorunca icim rahat etti sormadan once habire icesim geliyordu cevre icme dedikce ama doktor izin verince icesim gelmedi :D insanoglu iste yasaklar cazip geliyor 😁
Arada iciyorum canim isteyince ya da esime eslik etmek icin 1 fincani aşmiyorum ama abartmamak lazim :))
Arada iciyorum canim isteyince ya da esime eslik etmek icin 1 fincani aşmiyorum ama abartmamak lazim :))
mucizemizibekliyoruzz, Beslenme etiketini ekledi.
hiloo hergün 1 bardak içiyorum telvesini de yiyiyorum yoksa ayılamıyorm içmeSem
Bende içiyorum canım isteyince şimdiye kadar bişey olmadı çok şükür 29+4 üm çay da içiyorum